کد خبر: 1373053
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۷

طرح «آرامش بهاری» در بقاع متبرکه ایلام اجرا می‌شود

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف ایلام از اجرای طرح سراسری «آرامش بهاری» در سطح بقاع متبرکه و امامزادگان(ع) این استان در ایام تعطیلات نوروز خبر داد.

حجت‌الاسلام محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، با بیان اینکه طرح «آرامش بهاری» در سطح  بقاع متبرکه شاخص این استان اجرا می‌شود، اظهار کرد: این طرح همزمان با سراسر کشور از 29 اسفند امسال شروع می‌شود و تا 15 فروردین سال آینده ادامه دارد.
وی افزود: طرح مذکور در سطح بقاع امامزادگان علی صالح(ع) و سیدحسن(ع) مهران، سید سیف‌الدین(ع) دره‌شهر، سید عبدالله(ع) ایوان، سید صلاح‌الدین(ع) آبدانان، سیداکبر(ع) و ابراهیم قتال(ع) دهلران، سید عباس(ع) موسیان، سید ابراهیم(ع) بردی و سید ناصرالدین(ع) زرین‌آباد، حاج بختیار(ع) چوار، سیدمحمد(ع) چمن باولی و ابوچماقین(ع) ملکشاهی برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام کاروند بیان کرد: این طرح با هدف تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی، تقویت باورهای دینی، مذهبی و ارتقاء سطح فکری  و فرهنگی زائران، تبلیغ و ترویج سنت‌های اصیل اسلامی و خدمت‌رسانی مطلوب، ایجاد رضایت و علاقه‌مندی در زائران و گردشگران نوروزی اجرا می‌شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام خاطرنشان کرد: برپایی خیمه‌های معرفت، اجرای مراسم لحظه تحویل سال نو در بقاع متبرکه، عطرافشانی و گلباران قبور مطهر شهدا در امام‌زادگان و بقاع متبرکه، تهیه هفت سین قرآنی و معنوی، نقاره زنی، توزیع کتابچه آرامش بهاری، اجرای مسابقه پیامکی، اعزام مبلغ و روحانی دینی به اماکن متبرکه از جمله برنامه‌های اجرایی در قالب این طرح است.

captcha