کد خبر: 1373122
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۹

آغاز به کار مشاوره تخصصی پایان‌نامه سطح سه حوزه علمیه خواهران تهران

خبرنگاران افتخاری/ معصومه طیبی: نخستین جلسه مشاوره پژوهشی تخصصی با حضور حجت‌الاسلام محمدطاهر اخلاقی، از اساتید کمیسیون تخصصی پایان‌نامه‌های حوزه علمیه خواهران استان تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در این جلسه که با حضور هشت طلبه از سطح استان برگزار شد ، طرح نامه‌های تفصیلی ایشان مورد بررسی قرار گرفت که عناوین آن به شرح زیر است:

مبانی قرآنی شیوه‌های تربیتی امام علی(ع)، شاخصه‌های زن الگو در آیات و روایات، نقش ازدواج در سلامت روحی و روانی زوجین، حد پوشش زن (و تنوع پذیری آن) با رویکرد پاسخ به شبهات، بررسی تطبیقی آرای علامه طباطبایی و علامه شعرانی در تفسیر قرآن، موانع دستیابی به یقین در طریق استکمال نفس از منظر وحی، نکات اخلاقی عرفانی سوره‌های نور، کهف و یوسف از منظر ابن عربی با مقایسه المیزان، قلمرو آزادی ابراز اندیشه در ساحت اعتقادات با تکیه بر آیات و روایات.

محمدطاهر اخلاقی ضمن تشریح جایگاه و تأثیر ساختار صحیح طرحنامه‌نویسی بر روند نگارش پژوهش هدفمند و کاربردی به بررسی اشکالات هر یک از طرحنامه‌ها پرداخت و نکات لازم را جهت اصلاح ساختاری و محتوایی هر یک از طرح‌ها به طلاب متذکر شد.

همچنین در ادامه این جلسه پورحمزه، کارشناس پژوهشی سطح سه روند ثبت پایان‌نامه در سامانه مجازی پایان‌نامه‌ها را به طلاب مذکور یادآور شد.

یادآور می‌شود، جلسات مشاوره تخصصی با هدف توانمندسازی طلاب سطح سه، برای نخستین‌بار در سطح حوزه خواهران و به همت حوزه علمیه خواهران استان تهران آغاز شده و در هفته‌های آتی نیز ادامه خواهد یافت.

captcha