کد خبر: 1373567
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۷
عضو جامعه قاریان قرآن کشور:

ایران پرچم‌دار مبارزه با نظام سلطه و صهیونیزم بین‌الملل است

گروه سیاسی: نظام جمهوری اسلامی پرچم‌دار مبارزه با نظام سلطه و صهیونیزم بین‌الملل است و در دفاع از آرمان‌‌های ملت مظلوم فلسطین و اعتلای فرهنگ نبوی و علوی در جهان ثابت قدم است.

عباس کیفی بجستانی، عضوجامعه قاریان قرآن کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران امروز به پشتوانه و حمایت مقام معظم رهبری و مردم حرفی تازه برای جهان دارد که این یک نعمت الهی است و باید قدر آن را بدانیم.

وی افزود: حضور حداکثری مردم در راهپیمایی 22 بهمن دشمنان انقلاب را مأیوس و توطئه‌های آنان را خنثی خواهد کرد. مردم باید بدانند که جهان منتظر خلق حماسه‌ای دیگر در راهپیمایی 22 بهمن‌ است و حضور گسترده عموم مردم در راهپیمایی 22 بهمن مشت محکمی بر دهان مستکبران و دشمنان قسم خورده انقلاب خواهد بود.

این کارشناس ارشد فقه بیان کرد: راهپیمایی عظیم مردمی در روز 22 بهمن نمایش قدرت و صلابت و اقتدار نظام اسلامی است. حضور عموم مردم ایران در روز 22 بهمن نشان از اراده ملت ایران در مقابله با استکبار و همچنین اتحاد و پیروی از مقام عظمای ولایت دارد.

وی تأکید کرد: امروز بر همه ما ضروری است که با شرکت در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن، با وحدت و همدلی دفاع از نظام اسلامی را سرلوحه امور خویش قرار داده و با پشتیبانی از یادگار ارزشمند امام خمینی(ره) و شهدای عزیز یعنی ولایت فقیه در ساختن ایرانی آباد و جامعه‌ای سعادتمند گام‌های مؤثری برداریم.

بجنوردی
|
-
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۱
0
0
بسیارعالی بود.موفق باشید.
captcha