کد خبر: 4369834
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۵

بهره‌برداری از ۶۰ باب نمازخانه در مدارس خراسان‌شمالی

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس خراسان‌شمالی از افتتاح ۶۰ باب نمازخانه در مدارس استان طی مهرماه سال جاری خبر داد.

نوسازی مدارس

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، امین فلاح، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس خراسان‌شمالی امروز 24 مردادماه با حضور در دفتر خبرگزاری ایکنا به مناسبت روز خبرنگار اظهار کرد: طی سفر مقام معظم رهبری به استان احداث ۶۰ باب نمازخانه در مدارس خراسان‌شمالی از محل اعتبارات استانی مصوب شد، اما به دلایل نبود اعتبار کافی انجام نشد.

وی ادامه داد: طی ارتباط با دفتر قائد شهید امت احداث این ۶۰ باب نمازخانه طی چهار سال اخیر عملیاتی شد و مهرماه امسال به بهره برداری می‌رسد.

فلاح تصریح کرد: در کنار این نمازخانه ها کتابخانه و سالن‌های چند منظوره نیز پیش‌بینی شده که افتتاح خواهد شد.

وی گفت: امسال در قالب طرح شهید عجمیان‌ نیز هزار و ۵۰۰ کلاس درس در قالب پنج میلیارد تومان به منظور خرید تجهیزات از قبیل رنگ و میز و تخته زیباسازی می‌شود.

انتهای پیام
خبرنگار:
آرزو یزدانی