به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، حجتالاسلام محمد احمدی اظهار کرد: 18 مدرسه علمیه خواهران جدید در سطح کشور فعالیت خود را در بهمنماه آغاز کردند.این مدارس علمیه پس از طی مراحل اخذ مجوز و تاسیس، اقدام به جذب طلبه در مقطع سطح دو(کارشناسی) کردهاند و از نیمسال دوم تحصیلی جاری فعالیت خود را آغاز کردهاند.
وی این مدارس علمیه را شامل مدرسه ریحانه النبی(س) شهر خور و بیابانک در استان اصفهان، بقیه الله الاعظم(عج) نسیم بهارستان، مکتب الهدی اندیشه شهریار و قائم(عج) چیذر تهران در استان تهران، ام ابیها(س) ذزفول در استان خوزستان، فاطمیه(س) مهدیشهر در استان سمنان، الزهرا(س) خاش در استان سیستان و بلوچستان، فاطمیه(س) لامرد در استان فارس، کریمه اهل بیت(س)، حضرت معصومه(س) و فاطمه الزهرا(س) در استان قم، فاطمه الزهرا(س) رضوانشهر و جلالیه معصومیه آستانه اشرفیه در استان گیلان، فاطمه الزهرا(س) کبودرآهنگ در استان همدان، سیدالشهدا(ع) یزد و حضرت خدیجه(س) بهاباد در استان یزد، فاطمه الزهرا(س) لیکک بهمئی در استان کهگیلویه و بویراحمد و حضرت فاطمه(س) رفسنجان در استان کرمان دانست.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر صرفا مجوز پذیرش طلبه در شیوه حضوری به این مدارس علمیه اختصاص یافته است، اضافه کرد: پس از سپری شدن یک سال از فعالیت آموزشی این مدارس علمیه، توان مدیریتی و پشتیبانی، تامین اساتید و ... در این مدارس بررسی میشود و در صورت تقاضای آنها سایر شیوههای تحصیلی مقطع سطح دو یعنی نیمهحضوری و پارهوقت نیز به آنها تعلق میگیرد.
مدیر سنجش و پذیرش حوزههای علمیه خواهران افزود: در این مدارس علمیه طلاب با حداقل مدرک دیپلم جذب میشوند و ظرفیت کل آنها حدود 600 نفر است.
لازم به ذکر است در حال حاضر 405 واحد حوزوی خواهران در کشور فعالیت میکنند.