کد خبر: 1374938
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۵
به قلم محمود حکیمی انجام شد؛

نگارش «امام‌ علی‌(ع) جانشین راستین» در پاسخ به شبهات وهابیون

گروه ادب: یک نویسنده دینی از اتمام نگارش کتاب «امام‌ علی‌(ع) جانشین راستین» خبر داد و اظهار کرد: این اثر در پاسخ به شبهات وهابیون درباره جانشین پیامبر اعظم(ص) و با استفاده از منابع اهل سنت نگاشته شده است.

محمود حکیمی، نویسنده دینی کشورمان در گفت‌‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اتمام کتاب «امام‌ علی‌(ع) جانشین راستین» خبر داد و اظهار کرد: امروز این اثر را برای چاپ به انتشارات می‌سپارم.
وی با بیان اینکه این سومین اثری است که درباره امیرالمؤمنین(ع) به رشته تحریر درآورده‌‌ام، ادامه داد: این کتاب را در پاسخ به شبکه‌های وهابی که تلاش می‌کنند واقعه «غدیر خم» را زیر سؤال ببرند، نوشته‌ام.
حکیمی همچنین گفت: اخیراً شبکه‌های وابسته به وهابیت تهاجم شدیدی را آغاز کرده‌اند و در پی آن تلاش می‌کنند در واقعه غدیر تشکیک ایجاد کنند و موضوعاتی نظیر اینکه امام علی(ع) خلیفه چهارم است را مورد توجه قرار می‌دهند که در این اثر با استفاده از منابع اهل ‌سنت، در مقام پاسخ به آنها بر‌آمده‌‌ام.
این نویسنده همچنین تصریح کرد: انتشار این اثر را به دفتر نشر معارف دینی که نزدیک به چهل‌ سال قبل توسط شهید باهنر تأسیس شده است، سپرده‌ام که فکر می‌کنم، این اثر در صد و هفتاد صفحه منتشر و روانه بازار شود.
یادآور می‌شود، محمود حکیمی در سال 1323 در تهران متولد شد و پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی و متوسطه، برای تحصیل در رشته زبان انگلیسی وارد دانشگاه تربیت معلم شد و پس از مدتی تدریس در مدارس تهران، برای ادامه تحصیل در رشته تعلیم و تربیت به انگلستان رفت و پس از دریافت درجه فوق لیسانس و بازگشت به ایران، به تدریس در مراکز تربیت معلم پرداخت.
محمود حکیمی سال‌ها در مدارس تهران به عنوان معلم زبان انگلیسی کار کرده، و پس از بازگشت از انگلستان به عنوان مدرس تعلیم و تربیت در مراکز تربیت معلم به تدریس اشتغال داشته و اکنون نیز مدتی است، بازنشسته شده و به تحقیق و تألیف می‌پردازد. مطالعه، تحقیق و تألیف و سرودن اشعاری با مضمون ادبیات معاصر و انقلابی و تألیف کتبی پیرامون تاریخ تمدن از فعالیت‌های او است.
از عناوین کتاب‌هایی که تاکنون توسط این نویسنده پیشکسوت ادبیات کودک و نوجوان منتشر شده است، می‌توان به «مبانی ادبیات کودک و نوجوان»، «راه بازرگان»، «در مدرسه ناصرخسرو قبادیانی»، «مبانی ادبیات دینی کودکان و نوجوانان»، «طاغوت در جزیره‌ای دورافتاده»، «داستان‌ها و فرازهایی از زندگانی امام حسین(ع)»، «نقابداران جوان»، «همراه با سیاحان و جهانگردان و مسافران تاریخ» و مجموعه سه جلدی «هزار و یک حکایت تاریخی» اشاره کرد.

captcha