به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حسین گنجی 26 بهمن در شورای اداری سامان با بیان اینکه بهرهبرداری از هر پروژه فرهنگی کیفیت مصرف کالاهای فرهنگی را افزایش میدهد، تولید و عرضه محصولات فرهنگی و محلی برای همفکری هنرمندان در این حوزهها را مهمترین وظایف فرهنگسراها عنوان کرد.
وی با اشاره به مصرف کالاهای فرهنگی جدید، تصریح کرد: رواج استفاده از کالاهای فرهنگی جدید به دلیل ارزانی و سهولت دسترسی و نیز تنوع و جذابیت، از قشرهای مرفه به عموم جامعه و از کلانشهرها به شهرهای کوچک و روستاها، توسعه یافته است.
گنجی افزود: بر خلاف اینترنت، محصولات شبکه ماهواره و لوحهای فشرده در جمع خانواده مصرف و در محافل خانوادگی و گروهی درباره آن بحث و گفتوگو میشود و این بدان معناست که استفاده از این کالاها در فضای گروهی مشروعیت مییابد و در خانواده مهر تأیید میخورد و توسط شبکهای از مفاهیم حمایت میشود.
به گفته وی، در وضعیت جهانی شدن با هویتهای متکثر و الگوهای متعدد سبک زندگی روبرو میشویم؛ بنابراین در فرآیند جهانی شدن کالاهای فرهنگی در زمینه تضعیف پایگاههای هویتساز گذشته تکثیر و مصرف میشود و هویتهای فردی، گروهی و جنسی با محوریت مصرف کالاهای فرهنگی شکل میگیرد و متحول میشود.
گنجی خاطرنشان کرد: با تبیین وضعیت فرهنگی و روند پیش روی مصرف کالاهای فرهنگی باید در تمامی فرهنگسراها به ایده کالاهای بومی مطابق با ارزشها و هنجارهای مورد تأیید و اقبال مردم جهت داده شود.
به گزارش ایکنا، احداث پروژه مجتمع فرهنگی ـ هنری سامان از سال 1390آغاز به کار کرده است.