لطیفه مبین، عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: بانویی که تربیت دینی دارد به وظایف خود در خانواده و برابر همسر و فرزندانش آگاه است و لازمه بهرهمندی از مؤلفههای تربیت دینی ارائه آگاهیها به خانوادههاست.
وی خط مقدم مبارزه و مقابله با هجمههای فرهنگی که امروز متوجه بنیان خانواده و نسل جوان است را حوزههای علمیه دانست و افزود: حوزههای علمیه کانون های مقابله با آسیب های فرهنگی هستند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه اگر مبلغان خود عامل به گفتار و رفتار دینی نباشد نمیتوانند رسالت تبلیغی را بهخوبی به انجام برسانند، اظهار کرد: برای اثربخش شدن تبلیغ در حوزه تربیت دینی باید مبلغان خود آگاه به مطالبات جامعه و خانوادهها باشند.
مبین اضافه کرد: باید برای نجات بانوان و دختران جامعه امروز از منجلاب هجمههای فرهنگی آگاهیبخشی و بصیرتدهی صورت گیرد.
وی افزود: نیل به تعالی و رشد الهی در جامعه دینی در گروی رشد همزمان فکری و فرهنگی زنان و مردان در کنار هم است تا بانوان نیز همگام با سایرین در یک شرایط متعادل و متوازن بتوانند در جامعه دینی رشد کنند.
عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در پایان انسان سالم را محور اصلی توسعه در جامعه دانست و افزود: با توجه به اینکه زنان نیمی از جامعه محسوب میشوند که به تعبیر امام راحل نیم دیگر را در دامان خود پرورش میدهند توجه به جایگاه زنان برای رشد در عرصههای مختلف بهعنوان محور اصلی توسعه ضرورتی انکارناپذیر است و در این مسیر نهادهای متولی مانند حوزههای علمیه رسالت خطیری دارند.