به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، استاد وحید مجتهدزاده سال 1349 در یکی از قطبهای قرآنی کشور(مشهد مقدس) که فعالان و خادمان قرآنی بسیار زیادی را تقدیم امالقرای جهان اسلام کرده است، دیده به جهان گشود و زیر نظر اساتیدی همچون بهنام حاجهاشم و جواد مجتهدزاده به فراگیری قرآن کریم پرداخت.
استاد مجتهدزاده کلکسیونی از افتخارات و مقامهای استانی، کشوری و بینالمللی را در ردههای مختلف سنی ضمیمه کارنامه درخشان خود در عرصه قرآن کریم کرده است تا الگویی مناسب برای جوانانی که گام نهادن در این مسیر را آرزویی سخت دارند، باشد.
کسب مقام اول مسابقات سراسری قرآن دانشآموزان کشور در سال 66، مقام سوم مسابقات بینالمللی مالزی در سال ۷۹، مقام سوم مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه در سال ۸۱، مقام دوم مسابقات قرآن اوقاف در سال ۷۹ و مقام اول مسابقات قرآن سازمان تبلیغات اسلامی در سال ۸۱ تنها گوشهای از موفقیتهای این استاد قرآنی که این روزها در بستر بیماری افتاده است را تشکیل میدهد.
نوای نورانی آیات قرآن از حنجره این استاد قرآنی را نه تنها عاشقان قرآنی ساکن در امالقرای جهان اسلام، بلکه مسلمانانی از گوشه و کنار سراسر گیتی با جان دل شنیدهاند؛ سفر تبلیغی به ترکمنستان، هندوستان، تانزانیا، زنگبار، مالزى، چین، سوریه، لبنان و... تنها بخش کوچکی از مأموریتهای قرآنی این استاد قرآن کریم بوده که برای آشنا کردن بیشتر مسلمانان سایر کشورها با کلام وحی انجام شده است.
حکایت این روزهای استاد مجتهدزاده متفاوت از روزهای اوج و روزهایی که آیات طولانی قرآن را یک نفس تلاوت میکرد، استاد مجتهدزاده که روزگاری با افتخار کلمات نورانی کلام وحی را با کمک تارهای صوتیاش راهی قلبهای عاشقان نور میکرد، اینک حتی توان تلاوت آیهای بسیار کوچک را نیز ندارد و این ناتوانی را دیو بیماری بر وجودش غالب کرده است، بیماریای که سابقهاش به سال 1373 برمیگردد، اما مبارزه این استاد قرآنی تا به امروز اجازه خودنمایی به آن را نداده بود.
بیماری دیابت مأموریت یافته تا روحی که روزها و سالها همنشین کلمات شیرین کلام الهی بوده است را از پای در بیاورد و بازنشسته کند؛ این دیو شیرین حالا و این روزها چشم، قلب و کلیههای استاد قرآنی را تحت تأثیر وجود خودش قرار داده است، فشار بیماری کار را به جایی رسانده است که تلاوت «بسمالله الرحمن الرحیم» را هم برای استاد سخت و طاقت فرسا کرده است تا استاد از این درد به عنوان طاقتفرساترین درد دوران بیماریاش یاد کند.
امثال استاد مجتهدزاده در کشور کم نیستند، اساتیدی که در گمنامی تمام همزمان چند درد را تحمل میکنند، اما بسیار کمتر از دغدغهها قرآنی در کشور آنها را آزرده میکند.