کد خبر: 1376507
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۴
14 اسفند؛

۵۴۱ پایگاه جشن نیکوکاری در گلستان برپا می‌شود

گروه اجتماعی: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره)استان گلستان از برگزاری جشن نیکوکاری امسال با 541 پایگاه از چهاردهم تا شانزدهم اسفند در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گلستان، عباس حاجی‌اکبری روز گذشته، 28 بهمن در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال جشن نیکوکاری در سه روز متوالی برگزار خواهد شد، گفت: 14 اسفند جشن نیکوکاری در مدارس، 15 اسفند برپایی پایگاه‌هایی در سطح میادین شهری و 16 اسفند برپایی پایگاه‌های جمع‌آوری هدایای نقدی و غیرنقدی در مصلاهای نماز جمعه برگزار می‌شود.

وی با اعلام اینکه تعداد 157 پایگاه ثابت و 75 پایگاه سیار جهت جمع‌آوری هدایا در نظر گرفته شده اظهار کرد: پایگاه بسیج مقاومت با تدارک 309 پایگاه، در جشن نیکوکاری حاضر خواهد شد.

حاجی‌اکبری تصریح کرد: با توجه به اینکه دانش آموزان نمایندگان خانواده ها در مدارس هستند، پاکت‌هایی جهت جمع‌آوری هدایای نقدی در حد توان خانواده‌ها در نظر گرفته شده که در اختیار دانش‌آموزان خواهیم گذاشت.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) گلستان ضمن اشاره به اینکه امسال در نظر داریم با کاهش تعداد پایگاه‌ها، جشن را به مدارس ببریم، افزود: طبق تفاهم نامه ای که با آموزش و پرورش امضاء کرده ایم، جشن نیکوکاری روز چهارشنبه، 14 اسفند در تمامی مدارس استان برگزار خواهد شد.

حاجی‌اکبری خاطرنشان کرد: در جشن نیکوکاری سال گذشته، مردم استان با پرداخت مبلغ چهار میلیارد و 473 میلیون ریال در این جشن سهیم بودند. از این میزان دو میلیارد و 704 میلیون ریال توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) و یک میلیارد و 769 میلیون ریال توسط دانش آموزان در مدارس جمع آوری شد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گلستان با بیان اینکه در جشن نیکوکاری که در مهر سال جاری برگزار شد، مبلغ سه میلیارد و 240 میلیون ریال کمک جمع‌آوری شد، تصریح کرد: در این جشن، یک میلیارد و 515 میلیون ریال توسط پایگاه های سطح شهر کمیته امداد امام خمینی (ره) و یک میلیارد و 735 میلیون ریال توسط دانش‌آموزان جمع آوری شد.

حاجی اکبری ابراز کرد:  تلاش ما این است که با بردن جشن نیکوکاری در مدارس، فرهنگ نوع دوستی و کمک به دیگران را در بین فرزندانمان تقویت و حاکم کنیم.

وی با اشاره به اینکه اقدام در کارهای خیر باید خالصانه باشد، خاطرنشان کرد: در این راه هر چه کار تبلبغی بیشتر باشد، قطعأ به نتایج بهتری دست خواهیم یافت که به دنبال آن در شاد شدن دل بسیاری از افرادی که نمی‌شناسیم سهیم خواهیم بود.

captcha