به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، اولاو فیکس توییت( Olav Fykse Tveit)، دبیر کل شورای جهانی کلیساها، امروز، 29 بهمن، طی سفر به قم و دیدار با حجتالاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب، رئیس دانشکده ادیان و مذاهب، با بیان این مطلب گفت: آموزش یکی از ابزارهای مهم برای انتشار صلح و عدالت در جهان است.
اولاو، برای ارتقاء صلح و رفع سوءتفاهمات در جهان امروز بر نقش مهم آموزش تأکید کرد.
وی که به همراه اعضای شورای جهانی کلیساها و علی محمد حلمی، رئیس مرکز گفتوگوی ادیان و تمدنهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به قم سفر کرده بود، با ابراز خرسندی از تأسیس دانشگاه ادیان و مذاهب در جمهوری اسلامی ایران گفت: این شورا آمادگی دارد ضمن بورسیه کردن دانشجویان، دورههای آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت برگزار کند.
در ابتدای این دیدار، نواب با اشاره به ساختار دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: در این دانشگاه از اساتید پیروان ادیان مختلف از جمله یهودی، مسیحی، هندی و بودایی استفاده میشود.
وی بر ضرورت گفتوگوی دینی تأکید کرد و گفت: برای آن که عمق بیشتری به گفتوگوی ادیان داده شود، نیاز به آموزش ادیان داریم.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب ضمن پیشنهاد تبادل استاد و دانشجو، جهت ارتباطات بیشتر و مؤثرتر خواستار امضای تفاهم نامه فرهنگی بین شورای جهانی کلیساها و این دانشگاه شد.
در این دیدار، مستاح، مسئول بینالملل دانشگاه ادیان و مذاهب، طالبی، دارابی، انصاری و صالحی حضور داشتند.
یادآور میشود، هفتمین دور نشست دینی مرکز گفت وگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با شورای جهانی کلیساها با حضورابوذر ابراهیمی ترکمان، رئیس سازمان فرهنگ وارتباطات اسلامی، حجت الاسلام یونسی، دستیار ویژه رییس جمهور، آیتالله تسخیری، مشاور رهبر معظم انقلاب در امور جهان اسلام، جمعی از اقلیتهای مذهبی در مجلس شورای اسلامی و جمعی از میهمانان خارجی 26 و 27 بهمن ماه به مدت دو روز در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.