کد خبر: 1376802
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۶

برگزاری کلاس‌های حفظ قرآن در 70 بقعه متبرکه کهگیلویه و بویراحمد

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد‌ از برگزاری ‌کلاس‌های حفظ قرآن در 70 بقعه متبرکه این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه کهگیلویه و بویراحمد، سیدرضا منصوری، معاون فرهنگی اوقاف کهگیلویه و بویراحمد‌ امروز، 29 بهمن در گفت‌‌و‌‌‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر کلاس‌های حفظ قرآن توسط 100 مربی در 70 بقعه متبرکه کهگیلویه و بویراحمد برگزار و آموزش داده می‌شود.
وی با بیان‌ این‌که کلاس‌های حفظ قرآن از اردیبهشت‌‌ امسال آغاز شده است، اظهار کرد: این کلاس‌ها در راستای آموزش افراد برای حضور در آزمون کتبی شفاهی قرآن بوده و تا هشت اسفند امسال مسابقات شفاهی قرآن به اتمام می‌رسد و نتیجه طی فرم‌هایی به اداره‌کل اوقاف ارائه می‌شود.
معاون فرهنگی مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد، تصریح کرد: افراد برتر در این مسابقه در 10 رشته جزء 30، جزء 31، جزء 31 و 32، جزء اول تا 15 و دو جزء اول و حفظ کل قرآن شرکت می‌کنند.
منصوری ابراز کرد: حفظ موضوعی قرآن در دو رشته حفظ 150 موضوع و حفظ کل کتاب قرآن از دیگر رشته‌هایی بوده که از آن آزمون برگزار می‌شود.
وی با بیان این‌که آزمون کتبی در 13 اسفند امسال در چهار شهرستان برگزار می‌شود، تصریح کرد: در صورت دوری راه و مسافت برای حضور شرکت‌کنندگان در مرکز استان، سئوالات آزمون فرعی نیز به مراکز آزمون ارسال می‌‌‌شود.
منصوری اضافه کرد: ستاد استان در 25 اسفند با تصحیح برگه‌های آزمون امتیازات کتبی و شفاهی را طی فرم‌های خاصی به اداره‌کل ارسال کرده و در این آزمون برای افرادی که موفق به کسب 70 درصد امتیاز شوند، گواهی‌نامه صادر می‌شود.
معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد، خاطرنشان کرد: سفره حج عمره، عتبات عالیات و مشهد مقدس از جمله جوایزی بوده که به قید قرعه به پنج نفر از تمامی کسانی‌که در این آزمون شرکت کرده‌اند، اهدا می‌شود.

captcha