مهدی شعبان، شرکتکننده جشنواره ملکوت، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به برگزاری این جشنواره اظهار کرد: جشنوارههایی که معمولاً در سطح کشور برگزار میشود، ترازهایشان متفاوت از یکدیگر است. این جشنواره هم قطعاً به دلیل ویژگیهای خاص خود، متفاوت با دیگر جشنوارهها بود. سطح بالای جشنواره و ملاکهای داوری، فنی و محتوایی آن از ویژگیهای هر جشنواره بهشمار میرود.
جوایز جشنواره نشان از اعتبار آن بود
وی افزود: جوایز جشنواره، نشان از اعتبار آن بود. همچنین نقش کلیدی سازمانها و نهادها از ویژگیهایی است که تراز جشنواره ملکوت را به نسبت دیگر جشنوارهها بالا میبرد.
شرکتکننده جشنواره ملکوت تصریح کرد: جشنوارهها به نوعی آغازگر فعالیت کاربران است و به نوعی میتواند محرکی برای کاربران فعال در عرصه مجازی باشد. یکی از نتایجی که میتواند این جشنوارهها داشته باشد این است که وبلاگنویسهای تازهکار و آنهایی که سابقه چندانی ندارند، با امید و انگیزهای وارد این عرصه شوند و میتوانند مسیر پیشرفت را طی کنند.
وی بیان کرد: جشنواره ملکوت با این گستردگی سبب میشود، حتی عدهای که با حوزه وبلاگنویسی آشنا نیستند، در این مسیر قرار گیرند.
دامنه فعالیت شرکتکنندگان در ملکوت، محدود بود
شعبان اظهار کرد: یکی دیگر از ویژگیهای مثبت جشنواره ملکوت این بود که روی یک مجموعه ارزشی متمرکز بود، اما جنبه منفی آن محدود شدن دامنه فعالیت شرکتکنندگان بود. به این معنی برای شرکت در این جشنواره باید به کتاب دسترسی داشته باشیم اما دسترسی به این کتاب تا چه اندازه سهلالوصول بود؟ آیا شرکتکنندهای از روستا میتوانست به این کتاب دسترسی داشته باشد؟
وی ادامه داد: اگر بخش آزاد را در کنار موضوعات جشنواره قرار میدادیم، قطعاً تعداد شرکتکنندگان در این جشنواره بیشتر میشد. البته این انتقاد بسیار کوچک است و هرگز این انتقاد ارزش جشنواره را زیرسوال نخواهد برد.