کد خبر: 1377050
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۷

جشنواره محراب در کانون‌های مساجد آذربایجان غربی برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه هماهنگی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد شمال آذربایجان غربی از برگزاری جشنواره محراب در کانون‌های فرهنگی مساجد شمال استان خبر داد.

یوسف ضیافتی، مسئول دبیرخانه هماهنگی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد شمال آذربایجان غربی  در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: جشنواره محراب به‌مناسبت میلاد امام رضا(ع) و حضرت معصومه‌(س) و از مجموعه برنامه‌های جشنواره بین‌المللی امام رضا‌(ع)، همزمان با سراسر کشور در شهرهای شمال استان آذربایجان غربی نیز برگزار می‌شود.
وی توسعه و ترویج فرهنگ و آموزه‌های رضوی، استفاده از ظرفیت و قابلیت‌های مردمی تشکل‌های فرهنگی مساجد، بهره‌گیری از ابزار هنر در توسعه و ترویج فرهنگ و آموزه‌های رضوی و فراگیر کردن  فعالیت‌های فرهنگی ـ  هنری در راستای ترویج معارف رضوی را از اهداف برگزاری این جشنواره اعلام کرد.
این مقام مسئول تصریح کرد: این جشنواره در قالب تولید فیلم‌های کوتاه و مستند، پویا‌نمایی، داستان کوتاه، شعر، انتشار نشریه ویژه امام رضا و حضرت معصومه‌(س)، نشریه دیواری، طراحی پوستر و بروشور را شامل می‌شود.
مسئول دبیرخانه هماهنگی کانون‌های فرهنگی مساجد شمال آذربایجان غربی گفت: بخش پژوهشی این جشنواره نیز در موضوعات مختلف درباره زوایای مختلف زندگی و ابعاد فکری، سیاسی، اجتماعی و مذهبی امام رضا‌(ع) آماده پذیرش مقالات محققان و پژوهشگران است.

captcha