
حجت الاسلام والمسلمین سلیمان پورابراهیم، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، اظهار کرد: 18 اسفند، سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد است که برنامه های متنوعی را برای گرامیداشت بیست و یکمین سالگشت تدارک دیده ایم.
وی اجرای نمایش«وسوسه شیطان» را یکی از برنامه ها دانست و افزود: این نمایش به کارگردانی علیرضا پارسی در مراسم گرامیداشت سالروز تاسیس کانون های مساجد و تجلیل از مسئولان کانون ها به روی صحنه می رود.
حجت الاسلام پورابراهیم با اشاره به اینکه مضمون این نمایش درباره نماز اول وقت و چگونگی جذب جوانان به مساجد است، تصریح کرد: این نمایش داستان جوانی را روایت می کند که می خواهد نمازش را اول وقت بخواند اما دچار وسوسه می شود و در نهایت با خوابی که می بیند مصمم به خواندن نماز اول وقت می شود و غیره.
وی با بیان اینکه 6 نفر در این نمایش به ایفای نقش می پردازند، خاطرنشان کرد: همچنین در این همایش از زحمات مسئولان کانون ها در طول سال 92 با اهدای هدایایی تجلیل می شود.