کد خبر: 1377234
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۵
حجت‌الاسلام فرجی عنوان کرد:

طرح قرآنی «تسنیم» گامی برای توانمندسازی دانشجویان

خبرنگاران افتخاری: معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور تهران اظهار کرد: با توجه به آنکه دانشجویان بعد از گرفتن مدرک وارد عرصه کار و تلاش می‌شوند لازم است که به این منظور با مهارت‌های اجتماعی و دینی توانمند شوند.

حجت‌الاسلام و المسلمین عباس فرجی، معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) اظهار کرد: هدف از اجرای طرح تسنیم، ارتقای سطح فرهنگ دینی و مهارتی دانشجویان دانشگاه پیام نور است.
وی اظهار کرد: قرار است دانشجویان را توانمند کنیم تا بعد از چهار سال که وارد محیط اجتماع و کار می‌شوند در مسائل دینی و فرهنگی توانمند باشند و بتوانند به عنوان مدیرانی برجسته برای دیگران الگو قرار گیرند.
فرجی گفت: طرح تسنیم که شامل کارگاه‌های مهارتی و اجتماعی برای دانشجویان است مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته. تا امروز که تنها سه روز از ثبت‌نام این طرح می‌گذرد، قریب به هزار نفر از دانشجویان استان تهران در این طرح ثبت نام کرده‌اند.
مسئول برگزاری طرح تسنیم بیان کرد: ما در این طرح از اساتید برجسته دانشگاه استفاده کرده‌ایم و از حضور جامعه‌شناسان و روانشناسان نیز در این عرصه کمک گرفته‌ایم. طرح تسنیم فضایی را پدید می‌آورد تا دانشجویان به جای آنکه دروس معارف را به صورت تئوری بگذرانند، این درس را در محیطی پویا و فعال و به صورت کارگاهی بانشاط در تعامل با استاد بیاموزند.
وی افزود: با ارزیابی طرح تسنیم 1 میزان موفقیت این طرح را خوب ارزیابی می‌کنیم. دانشجویان با گذراندن این دوره از کارگاه‌ها می‌توانند به 6 نمره میان‌ترم خود دست یابند.
فرجی اظهار کرد: ما در این ترم نقاط ضعف طرح تسنیم 1 را برطرف کرده‌ایم و از پتانسیل اساتید معارف و پتانسیل‌هایی که در دانشگاه وجود داشت استفاده کردیم و بازدهی طرح را بالا بردیم. جریان‌شناسی سیاسی، مهدویت، عرفان‌های کاذب و سبک زندگی که دغدغه مقام معظم رهبری است و موضوعات مختلف را که دانشجویان به آن نیازمند هستند، از جمله موضوعات این طرح به شمار می‌آیند.
معاون دفتر نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور استان تهران خاطرنشان کرد: دانشگاه پیام نور طرح‌های معرفتی دیگر نیز در دست انجام دارد. یکی از طرح‌ها، طرح مشاوره و پاسخ‌گویی دینی به دانشجویان است که در استان تهران و چند استان دیگر فعال شده و در  تمامی استان‌ها در حال فعال‌سازی است.
وی اضافه کرد: طرح کرسی‌های آزاداندیشی که در تمام دانشگاه‌های کشور در حال انجام است در دانشگاه پیام نور نیز اجرا می‌شود و با موضوعات سیاسی و دینی در حال پیگیری موضوعات مهم روز است.
فرجی گفت: بحث نقد کتاب‌های درسی در دانشگاه پیام نور و بررسی محتوایی این کتاب‌ها به صورت سالانه، با توجه به تغییر شرایط  روز کاری است که در دانشگاه انجام می‌شود.
مسئول اجرایی طرح تسنیم گفت: طرح ضیافت اندیشه دانشجویی و اساتید در تمام واحدهای دانشگاهی در حال انجام است. هر ساله دو درس از دروس گروه معارف را به صورت کارگاه‌های شبانه‌روزی به همراه برنامه‌های فرهنگی دیگر برای دانشجویان برگزار می‌کنیم که به منظور تأثیرگذاری بیشتر بر دانشجویان است و به عنوان دو واحد دانشگاهی دانشجویان محسوب می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: کانون فیلم و عکس نیز در راستای غنی‌سازی فرهنگ هنری دانشجویان فعال است و  فیلم‌هایی را که تاکنون اکران نشده به صورت خصوصی در دانشگاه اکران ‌می‌کند. اکران فیلم «چ» و «شیار 143» که از فیلم‌های برگزیده جشنواره فیلم فجر هستند در دستور کار این کانون قرار دارد.
معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان تهران در پایان اظهار کرد: متأسفانه به دلیل ساختار دانشگاه پیام نور، دانشجویان این دانشگاه کمتر از سایر دانشجویان دانشگاه‌های دیگر از مواهب فرهنگی برخوردار هستند که ما سعی داریم این موانع را با راه‌اندازی سامانه فرهنگی مجازی در دانشگاه پیام نور برطرف کنیم.

captcha