کد خبر: 1377235
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۶

خلأ آموزش مباحث مهدوی در مهدهای کودک، محسوس است

گروه اندیشه: مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: متأسفانه امروزه جای مباحث مهدوی در مهدکودک‌ها خالی است و می‌توان گفت که برخی از مهد‌های کودک، دینی اداره نمی‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، حجت‌الاسلام محرم‌علی شیرمحمدی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ظهر امروز، 30 بهمن در نشست «مهدویت و تربیت مهدوی» که در حوزه علمیه خواهران هیدج برگزار شد، گفت: طلبه شیعه بودن یکی از افتخاراتی است که این مسئولیت خطیر تکالیفی را برای طلاب رقم می‌زند که اگر این تکالیف نهادینه نشود، نتیجه‌ای نامطلوب در پی خواهد داشت.

وی با بیان این‌که ترویج عرفان‌های نوظهور از ترفندهای قدیمی غربیان بوده است، اظهار کرد: یکی از ترفندهای جدید غربی‌ها، رنگ و لعاب دنیایی دادن به دین است و امروزه این امر در دنیا تجویز می‌شود.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان با تأکید بر لزوم نهادینه‌کردن اصل مهدویت و تربیت مهدوی در جامعه، عنوان کرد: امروزه باید اصل مهدویت و تربیت مهدوی در جامعه نهادینه شود زیرا در عصر غیبت، اتفاقاتی به وقوع می‌پیوندد که از قبل آن دین وارونه جلوه داده شده و بنا به تعبیر حضرت علی(ع) در آخرالزمان حق جای باطل و باطل جای حق نشان داده می‌شود.

حجت‌الاسلام شیرمحمدی با بیان این‌که تحصیلات حوزوی، حرکتی خاص است، ابراز کرد: طلاب حوزه‌های علمیه باید طوری تربیت شوند که کار آن‌ها فقط برای رضایت خداوند سبحان و حضرت ولیعصر(عج) باشد.

وی با تأکید بر لزوم آموزش مسائل مربوط به مهدویت به کودکان، یادآور شد: متأسفانه امروزه جای مباحث مهدوی در مهدکودک‌ها خالی است و می‌توان گفت که برخی از مهد‌های کودک، دینی اداره نمی‌شوند.

خانواده‌ها مرکز ثقل تربیت مهدوی هستند

این کارشناس مسائل مذهبی با بیان این‌که خانواده‌ها مرکز ثقل تربیت مهدوی هستند، خاطرنشان کرد: باید تلاش‌های لازم از سوی خانواده‌ها برای نهادینه‌کردن علوم تربیتی دینی در خانواده‌ها صورت گیرد زیرا خانواده‌ها مرکز ثقل تربیت مهدوی هستند، ولی متأسفانه به این موضوع کمتر پرداخته می‌شود.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان در پایان با بیان این‌که کتاب‌های متعددی در زمینه مهدویت تألیف شده است، گفت: با وجود این‌که کتاب‌های متعددی در زمینه مهدویت تألیف شده است، ولی کتاب خاصی که مختص کودکان باشد و به این موضوع پرداخته باشد، کمتر یافت می‌شود.

captcha