کد خبر: 1377593
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۷

حجاب و پوشش بانوان در محیط کار؛ الگویی در نظام اسلامی

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف گیلان حجاب و پوشش اسلامی و متانت و آرامش بانوان در محیط کار خود را یک الگو در نظام اسلامی دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حجت‌الاسلام والمسلمین ولی عادلی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گیلان روز گذشته، 30 بهمن‌ماه ضمن بازدید از اجرای طرح «بصیرت» کارکنان خانم ادارات اوقاف گیلان، اظهار کرد: این طرح از عناوین ابلاغی برنامه‌های سازمان اوقاف است و بر همین اساس در خدمت بانوان کارمند ادارات اوقاف استان گیلان هستیم تا به نوعی بتوانیم از زحمات و تلاش‌های این عزیزان تقدیر و تشکر کنیم .

وی افزود: طبق فرموده رسول خدا(ص) مبنی بر اینکه «بهترین شما کسی است که نسبت به زنان و دختران خود بهترین باشد»؛ لذا اگر یک مرد در نقش پدر یا همسر، انسان خوبی است، ببینید زنان آنها نیز از آنان راضی هستند یا خیر، پس نقش زن در دین ما اینچنین پررنگ است .

حجت‌الاسلام عادلی همچنین در خصوص هدف از برگزاری این طرح، تصریح کرد: هدف ما در این طرح به پاس زحمات و تلاش‌های کارکنان خانم اوقاف در طول این یک‌سال فعالیت شما و همچنین آشنایی بیشتر با فعالیت‌های عمرانی و فرهنگی انجام شده در سطح بقاع متبرکه استان گیلان و زحمات اعضای هایت امنا این بقاع متبرکه از نزدیک بود که ان‌شاءلله همه ما باهم با تمام توان خود در خدمت این امامزادگان عظیم‌الشان باشیم .

مدیرکل اوقاف گیلان گفت: الحمدالله بانوان کارمند ادارات اوقاف استان در قالب حجاب و پوشش اسلامی و متانت و آرامش در محیط کار خود به بهترین نحو ممکن عمل می‌کنند که این یک الگو در نظام اسلامی است که در عین متانت و وقار، حدود را رعایت می‌کنند و همچنین می‌توانند نقش موثری هم ایفا کنند .

captcha