عادل مقصودی نژاد ، معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با تأکید بر اینکه تلاش شد تا از اول اسفند ماه مقدمات معاینات پزشکی قبل از اعزام به حج تمتع فراهم شود، گفت: برخی رسانه ها از قول ما مطرح کرده بودند که اول اسفند ماه آغاز معاینات پزشکی حج 93 است در حالی این تاریخ آغاز مقدمات معاینات پزشکی است.
وی مقدمات معاینات پزشکی را شامل انتخاب پزشک، تدوین و ارسال دستورالعمل و آماده سازی لیست ها عنوان و اعلام کرد: در حج تمتع پیش رو 280 پزشک معاینات قبل از اعزام را انجام خواهند داد که انتخاب این پزشکان از اوایل اسفند ماه خواهد بود.
لازم به ذکر است: اعزام های حج سال آینده از 14 شهریور ماه آغاز می شود و آخرین گروه از حجاج ایرانی ششم آبان سال 93 به کشور بازخواهند گشت. این زائران در قالب 455 کاروان به سرزمین وحی اعزام می شوند که از این تعداد 50 درصد کاروان ها مدینه قبل و 50 درصد نیز مدینه بعد هستند.