کد خبر: 1378235
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۲
بعداز ظهر امروز انجام می‌شود؛

اوج‌گیری رقابت‌های مرحله مقدماتی با رونمایی از تلاوت‌های قاریان ممتاز

گروه فعالیت‌های قرآنی: در دومین روز از مسابقات سراسری قرآن کریم که امروز، سوم اسفندماه در جریان است، قاریانی که سابقه چندین دوره فینالیست بود را در کارنامه خود دارند، رقابت خود را برگزار می‌کنند.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به استان فارس، سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم بعد از ظهر امروز، سوم اسفندماه پیگیری می‌شود و در آن شرکت‌کنندگان رشته قرائت ترتیل و قرائت تحقیق به رقابت می‌پردازند.
در همین راستا در رشته قرائت ترتیل 10 نفر از مرتلان برجسته کشور به رقابت می‌پردازند که از جمله آنها می‌توان به مهدی عربان از استان لرستان، رضا بهرامی از استان همدان، احسان محمدی از استان خراسان رضوی، عبدالامام عمادی از استان خوزستان، جواد سلیمانی از استان خراسان رضوی، محمدمهدی انکالیان از استان بوشهر، بهنام رحمانی از استان اردبیل، سیداحمد میریان از استان مازندران، مهدی کشاورز از استان فارس و محمدامین احمدپور از استان کرمانشاه، اشاره کرد؛ این مسابقات ساعت 14:30 آغاز شده است.
مسابقات رشته قرائت تحقیق نیز از ساعت 15:30 با قرائت امیر محمدی از استان کردستان آغاز می‌شود و در بخش نخست که تا قبل از اذان ادامه خواهد داشت، نیز به ترتیب محمد مشمول از استان خراسان رضوی، حسین دستجردی از استان یزد، ابراهیم فلاح از استان گیلان، علی شعبانی از استان قزوین، احسان ابطحی از استان بوشهر، حسین رفیعی از استان گیلان، وحید سروستانی از استان فارس، علی قاسم‌آبادی از استان خراسان رضوی، سجاد کاووسی از استان اردبیل، حسین یزدان‌پناه از استان قم، علی خشنود از استان تهران، جواد ملازاده از استان البرز، حامد ولی‌زاده از استان آذربایجان غربی، مهدی صلاحی از استان اردبیل، مهدی تقی‌پور از استان خراسان رضوی، علی زمانی‌راد از استان خوزستان، منصور کچی‌شوشتری از استان خوزستان، سعید بیژنی از استان خراسان رضوی، مهدی ساعد از استان همدان، مصطفی سرکزی از استان سیستان و بلوچستان و مصطفی صولتی از استان آذربایجان غربی به رقابت می‌پردازند.

اولین قاری که بعد از اذان به اجرای برنامه می‌پردازد مهدی غلام‌نژاد از استان تهران است و در ادامه هم سعید ناصری‌نسب از استان لرستان، مجید زینلی از استان اصفهان، حسین ‌پورکویر از استان خراسان رضوی، رضا نجیبی از استان فارس، علیرضا محمدنژاد از استان خراسان جنوبی، محسن قاسمی از استان تهران، حمیدرضا شاکری از استان همدان، مجید فقیه از استان اصفهان، مهدی شایق از استان یزد، سجاد پروینی‌نژاد از استان کرمانشاه، محمدامیر عباسیان از استان فارس، جواد هاشم‌زاده از استان فارس، حامد علی‌زاده از استان خراسان رضوی، مختار دهقان از استان خراسان رضوی، مجید جلیلی از استان مرکزی، محمد کریمی‌نیا از استان یزد، یونس عرب‌جزی از استان گلستان، محمد نوان‌مقصودی از استان گیلان، وحید وحیدنیا از استان سمنان، هادی خانی از استان قم، جعفر فردی از استان تهران، مجید جیریایی از استان مرکزی و سیداحمد مقیمی از استان مازندران رقابت خود را برگزار خواهند کرد.

سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم تا روز دوشنبه، پنجم اسفندماه در تالار حافظ شیراز ادامه دارد.

captcha