به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، مریم مجتهدزاده، رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس و انقلاب در نشست زنان پیشکسوت و مبارز انقلاب اسلامی که پیش از ظهر امروز، 4 اسفندماه، در محل سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس و انقلاب در حال برگزاری است، به تشریح نقش زنان در هشت سال جنگ تحمیلی و دوران پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت.
وی ادامه داد: اصلیترین هدف از برگزاری این نشست، تجدید دیدار بانوان مبارز و ارج نهادن به فعالیتهای انقلابی زنان در دوران پیروزی انقلاب اسلامی است. این نشستها با هدف نشان دادن مجاهدتها و زحمتهای بانوان در به ثمر نشستن انقلاب اسلامی و تأمین امنیت کنونی کشور است.
مجتهدزاده با تأکید بر لزوم بازخوانی خاطرات دوران مبارزه با رژیم شاهنشاهی، اظهار کرد: مبارزات انقلابی زنان باید بازگویی شود و نباید با بیان مواردی چون «ریا میشود» یا حرفهایی از این قبیل، در زمینه بازگویی زحمات زنان کوتاهی شود. در سالهای انقلاب اسلامی بانوان متحمل سختیها و مرارتهای بسیار شدیدی شدند و اکنون نیز آن خاطرات متعلق به خودشان نیست، بلکه متعلق به آحاد مردم، به ویژه جوانان است که باید بازگو شود.
وی افزود: با دستان خالی و بدون اسناد و مدارک نمیتوان جوانان امروز را قانع کرد و حرف از ایستادگی و مقاومت زد. باید مصدایق مبارزات و ایثارگریها کاملاً بیان شده و آن روزها به تصویر کشیده شود تا جوانان ما بدانند برای به ثمر نشستن انقلاب اسلامی، جوانانی همچون آنان شهید شدهاند یا خانوادهها عزیزانشان را در این راه اهدا کردهاند.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس و انقلاب با بیان لزوم ترسیم دوران انقلاب و دفاع مقدس برای جوانان تصریح کرد: سهلانگاری در زمینه بیان حقایق دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی از طرف هر کسی که باشد نتیجهای جز پشیمانی در پی نخواهد داشت؛ چرا که این خاطرات همانند گنجینهای باارزش و گرانبهاست که در اختیار انقلابیون آن سالها قرار دارد و باید استخراج شده و برای نسل امروز بازگو شود.
وی اذعان کرد: تمامی بانوان انقلابی که در سراسر کشور زندگی میکنند میتوانند سفیری برای بیان خاطرات سالهای مجاهدت زنان در نظام اسلامی باشند. هر کدام از بانوان ایران اسلامی یک اسوه هستند که باید خاطراتشان جمعآوری شده و نشر داده شود.
مجتهدزاده در ادامه صحبتهای خود به تشریح عملکرد سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس و انقلاب پرداخت و گفت: این سازمان با تکیه بر اصل لزوم ترویج مجاهدتهای زنان در انقلاب و دفاع مقدس بنا شده و از تمامی ظرفیتها برای اجرای این رسالت استفاده میکند.
وی یادآور شد: بانوان در انقلاب اسلامی از جایگاه ویژهای برخوردار هستند. ما نیز اکنون در حال انجام کار پژوهشی هستیم تا بدانیم نگرش مردم نسبت به فعالان انقلاب چگونه است. اکنون پرسشنامههایی در این زمینه با هدف نیازسنجی و مخاطبشناسی آماده شده که به زودی در میان جامعه مخاطب پخش خواهد شد.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس بر لزوم ساماندهی و هماهنگی فعالیتهای دستگاههای مختلف در حوزه زنان دفاع مقدس و انقلاب اسلامی بیان کرد: برای تحقق این مهم باید رویکردهای اساتید در زمینه نشر و ترویج ارزشهای ایثار و شهادت و مجاهدتهای زنان در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تعیین شده و با اتکا به توان داخلی نسبت به این امر مهم اهتمام بورزیم.