کد خبر: 1379012
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۸

نفرات برتر نهمین دوره مسابقات قرآنی ابرار اعلام شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: نفرات برتر نهمین دوره مسابقات قرآنی ابرار با محوریت سوره مبارکه «احزاب» اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نفرات برتر نهمین دوره مسابقات قرآنی ابرار با محوریت سوره مبارکه «احزاب» که روز یکشنبه، 27 بهمن‌ماه در فرهنگ‌سرای اندیشه برگزار شده بود، اعلام شد.
بر اساس این گزارش، در بخش آقایان در رشته حفظ کل قرآن کریم حسن پروازی، محمد‌رسول تکبیری و محمد آزاد به ترتیب رتبه اول تا سوم را کسب کردند، همچنین در رشته‌ قرائت تحقیق عباس چینی، علیرضا مهدی‌زاده و بهرام بهرامی به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را از آن خود کردند و در رشته‌ قرائت ترتیل محمد‌رسول کبیری، حسن چامقی و حسن پروازی به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند.
در بخش بانوان در رشته‌ حفظ کل قرآن کریم سمانه کوچکی، صدیقه عبدی و ریحانه رحمانی رتبه اول تا سوم را کسب کردند، در رشته قرائت تحقیق مریم منصوریان‌فر نفر اول، سمانه کوچکی نفر دوم و منصوره مرتضوی نفر سوم این دوره از مسابقات شدند و در رشته قرائت ترتیل پرنیان عصابخش، صدیقه عبدی و آرزو اسلامی به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.
گزارش ایکنا حاکی است، در رشته مفاهیم قرآنی زهرا رحیمی، عرفاتی و بتول ابدال نفرات اول و نبی‌زاده، فاطمه جعفری و بحر‌العلوم مقام دوم را کسب کردند.
یادآور می‌شود، در رشته مفاهیم قرآن در بخش آقایان حسین صباغیان رتبه دوم را کسب کرد.

captcha