کد خبر: 1379368
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۴
رحیمی خبر داد:

برگزاری آزمون پایانی کلاس‌های آموزش قرآن در جنوب شرق تهران

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مسئول روابط عمومی مؤسسه محبین‌الحسین(ع) جنوب شرق تهران از برگزاری آزمون کلاس‌های آموزش قرآن کریم طی هفته پایانی اسفندماه جاری خبر داد.

حمید رحیمی، مسئول روابط عمومی مؤسسه محبین‌الحسین(ع) جنوب شرق تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه آزمون پایانی با حضور 300 نفر برگزار می‌شود، گفت: آزمون پایانی کلاس‌های آموزش قرآن به‌‌صورت کتبی و شفاهی در محل مؤسسه محبین‌الحسین(ع) جنوب شرق تهران برگزار می‌شود.
وی اضافه کرد: در این آزمون که از داوران قرآن این مؤسسه استفاده شده است، 300 نفر به رقابت با یکدیگر می‌پردازند؛ رشته‌های متسابقین اعم از روخوانی، روانخوانی و تجویدالصلاة می‌شود.
مسئول روابط عمومی مؤسسه محبین‌الحسین(ع) در ادامه بیان کرد: پس از برگزاری آزمون و اعلام نتایج به نفرات ممتاز گواهینامه قبولی از سوی سازمان تبلیغات اسلامی اعطاء می‌شود.
رحیمی به دیگر برنامه‌های آموزشی مؤسسه محبین‌الحسین(ع) اشاره کرد و گفت: روزهای پنجشنبه کلاس‌های آموزشی با موضوع «خانه و خانواده» و تدریس علیرضا کربلایی برگزار می‌شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این مؤسسه قرآنی در جنوب شرق تهران، سه راه افسریه، کیلومتر۱۰ جاده خاوران، شهرک خاورشهر، منطقه ۴، خیابان 6، پلاک 3 واقع شده است و همه روزه از علاقه‌مندان برای حضور در کلاس‌های آموزشی ثبت نام می‌کند.

captcha