کد خبر: 1379627
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۶
حجت‌الاسلام بیگی:

قاطعیت برابر تخلفات مسئولان، از خصوصیات یک مدیر الهی است

گروه اجتماعی: نماینده مردم میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی گفت: قاطعیت در برابر تخلفات مسئولان رده بالا و میانه و سیاست عفو و گذشت و مدارا با عموم جامعه از خصوصیات بارز یک مدیر الهی است.

حجت‌الاسلام روح‌الله بیگی، نماینده مردم میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، گفت: مدیر اسلامی باید در برابر تخلفات مسئولان رده بالا و میانه از خود قاطعیت نشان داده و سیاست عفو و گذشت و مدارا با عموم مردم جامعه را داشته باشد.

وی افزود: به‌طور حتم رعایت این امر باعث اعتماد جامعه به نظام مدیریتی و الگوپذیری از مدیران اسلامی جامعه می‌شود همانطور که حضرت علی(ع) در این رابطه به مالک اشتر فرمود، ای مالک، از گناهان مردم درگذر همچنانچه دوست داری خدا گناهانت را بر تو ببخشاید و عفو کند.

حجت‌الاسلام بیگی با ‌تأکید بر اینکه بهره‌گیری از تجارب دیگران و اقوام گذشته از ویژگی‌های یک مدیر اسلامی موفق محسوب می‌شود، ابراز کرد: مدیر اسلامی باید از تجارب دیگران استفاده کند و از پیشرفت روزه‌مره آنان به نفع خویش بهره ببرد و در همین راستا در آبادی دنیای خود از اهل دنیا استفاده کرده و بدون اینکه آخرت خود را از دست دهد باید ایمان خود را حفظ کند و اصول و ارزش‌های اعتقادی خود را زنده نگه دارد.

آزادی بیان از ویژگی های مدیر اسلامی است

‌نماینده مردم در مجلس، آزادی بیان و عقیده را از سایر ویژگی‌ها و خصوصیات یک مدیر اسلامی برشمرد و اظهار کرد: یک مدیر باید برای نیروهای خود حق آزادی بیان و عقیده قائل شده و شایستگی شنیدن انتقادهای دلسوزانه آنها را داشته باشد.

حجت‌الاسلام بیگی ادامه داد: به عبارتی دیگر، فقدان این امر باعث شکل‌گیری عقده‌های روانی و سپس دو‌دستگی و تعارضات اجتماعی می‌شود که در نهایت نظام را ساقط می‌کند از سوی دیگر اثر دیگر فقدان این حق طبیعی باعث توقف رشد و خلاقیت انسان‌ها و ضایع شدن استعدادها می‌شود.

به گفته وی، رعایت حال محرومان در جامعه اسلامی باید مورد تأکید جدی مدیران نظام  باشد، یعنی باید طبقه محروم جامعه ‌مورد توجه ویژه مدیران باشند همانطور که در این خصوص حضرت علی‌(ع) می‌فرمایند: در طبقه کم‌درآمد جامعه، خدا را در‌نظر بگیرید، آنان که راه چاره ندارند و از درویشان و نیازمندان و بینوایان و از بیماری بر جای ماندگان هستند.

این عضو کمیسون اقتصادی مجلس ‌با تأکید بر اینکه یک مدیر اسلامی باید اصول ساده‌زیستی و زهد را در همه حال رعایت کند، عنوان کرد: ‌امام علی(ع) در نهج‌البلاغه فرمود: ای مردم، زهد یعنی کوتاه کردن آرزو و شکرگزاری برابر نعمت‌ها و پرهیز در برابر محرّمات، پس اگر نتوانستید همه این صفات را فراهم سازید تلاش کنید که حرام بر صبر شما غلبه نکند و در برابر نعمت‌ها، شکر یادتان نرود.

captcha