حجتالاسلام والمسلمین سیدجواد بهشتی، مشاور امور قرآنی، توسعه فرهنگ اقامه نماز و عترت وزیر آموزش و پرورش، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) اولین معلم قرآن خود را خواهرش معرفی کرد و گفت: انیس السادات بهشتی، خواهر بزرگ من بود که از پنج سالگی مرا تحت آموزشهای قرآنی قرار داد.
وی با بیان اینکه این بانوی بزرگوار طی چند سال گذشته بار سفر از دنیا بربسته است گفت: ایشان 60 سال تمام به دنبال کودکان میرفت و به آنان قرآن آموزش میداد. خواهرم 15 سال از من بزرگتر بود و با برپایی جلسات خانگی قرآن به دنبال آن بود که معارف قرآنی را از کودکی در وجود افراد نهادینه کند.
نحوه عملکرد خواهرم در علاقهمندی من به قرآن مؤثر بود
حجتالاسلام بهشتی با اشاره به آیه «الرَّحْمَنُ، عَلَّمَ القُرْآنَ» گفت: معلم باید از ابزار محبت و عاطفه استفاده کند تا بتواند علمآموز را به خود جذب کند. این قضیه به ویژه در کودکان از حساسیت بالاتری برخوردار است، محبت و دلسوزی و نحوه عملکرد خواهرم باعث شد که من از کودکی به قرآن علاقهمند شوم.
وی حجتالاسلام والمسلمین قرائتی و عالمی که در کاشان زندگی میکرد به نام آیتالله نجفی را از دیگر افرادی دانست که پس از خواهرش در آموزش قرآن به وی وعلاقه مند کردنش به قرآن مثمرثمر بودهاند.
منزلت واقعی معلمان قرآن با فرهنگسازی به آنان باز گردانده شود
مشاور امور قرآنی، توسعه فرهنگ اقامه نماز و عترت وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه افراد معمولا معلم کلاس اول خود را به خاطر دارند اما خاطرهای از اولین معلم قرآن خود ندارند، گفت: باید تلاش کنیم منزلت واقعی معلمان قرآن به آنان باز گردانده شود.
وی با اشاره به اینکه در قرآن کریم بیان شده است که معلمان قرآن با قامتی بلندتر از دیگران وارد محشر میشوند، تصریح کرد: معلمان قرآن در حال حاضر معمولا در انزوا و حاشیه قرار دارند ولی میتوان با فرهنگسازی پی در پی طی یک دهه منزلت واقعی آنان را حفظ کرد.