کد خبر: 1380159
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۶

جشن ملی احسان و نیکوکاری در شهرستان باشت برگزار شد

گروه اجتماعی: امام جمعه باشت از برگزاری جشنواره ملی احسان و نیکوکاری در قالب همایش رابطان فرهنگی، خیران و عاملان زکات در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام عبدالرحیم عبودی، امام جمعه باشت در مراسم جشن ملی احسان و نیکوکاری شهرستان باشت که عصر روز گذشته، ششم اسفند برگزار شد، گفت: باید شرکت در این جشن به یک فرهنگ تبدیل شود و همه خود را ملزم بدانند که به فقرا کمک کنند.
وی  با بیان اینکه در دین مبین اسلام دستگیری از نیازمندان اهمیت ویژه‌ای دارد، اظهار کرد: بنیان نهاد کمیته امداد امام خمینی(ره) یکی از برکات نظام جمهوری اسلامی است که به‌دست معمار کبیر انقلاب صورت گرفت و این عمل امام ابتکاری بزرگ در حمایت از فقرا و مستضعفان در جامعه است.
امام جمعه باشت بیان کرد: نوع‌دوستی ‌میان انسان‌ها ضروری ‌و موضوعی ارزشمند ‌میان مخلوقات است که میزان و درصد آن ‌میان انسان به مرتبه اعلا رسیده و این موضوع با به درد آمدن قلب انسان از فقر دیگری مشاهده می‌شود.
حجت‌الاسلام عبودی اظهار کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان باشت همیشه شاهد نوع‌دوستی‌های فراوانی بوده و باید گفت که این نوع‌دوستی‌ها ‌میان عموم مردم به‌خصوص در قوم لر آشکار است.
وی اضافه کرد: هم اکنون لازم است عموم مردم با حمایت‌های مادی و معنوی خود از کمیته امداد امام خمینی(ره) که انصافاً در راستای خدمت به نیازمندان زحمات فراوانی می‌کشند همراه و یاور این نهاد باشند و تا خودکفایی کامل محرومان تلاش کنند.
امام جمعه باشت بیان کرد: هرگونه اقدامی در این خصوص اگر‌چه کوچک، ارزشمند بوده و شایسته اجری فراوان است چرا‌که در یاری محتاجان، نیت اصل است.
یادآور می‌شود؛ جشن ملی احسان و نیکوکاری شهرستان باشت در قالب همایش رابطان فرهنگی، خیران و عاملان زکات با حضور فرماندار، امام جمعه باشت، مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) باشت، مسئولان شهرستانی و خیران نیکوکار شهرستان باشت در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این شهرستان برگزار شد.

captcha