کد خبر: 1380220
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۱
صبح امروز؛

نوزدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اراک آغاز شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مرحله شفاهی نوزدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت از امروز، 7 اسفند در دانشگاه آزاد اسلامی اراک آغاز شد.

محمدرحیم بیرقی، معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: مرحله شفاهی نوزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان در این واحد دانشگاهی آغاز شد.

وی با بیان اینکه این دوره از مسابقات در بخش شفاهی از امروز، هفتم اسفندماه آغاز شده و به مدت دو روز ادامه دارد، اظهار کرد: محل برگزاری مسابقات در بخش بانوان تالار امیرکبیر شهرک دانشگاهی و در بخش آقایان مسجد صاحب‌الزمان(عج) این واحد دانشگاهی است.

بیرقی با اشاره به برگزاری مسابقات در دو بخش آقایان و بانوان، افزود: این دوره از مسابقات در بخش شفاهی در رشته‌های حفظ، قرائت تحقیق و ترتیل برپا می‌شود.

وی با بیان اینکه زمان برگزاری مرحله کتبی این دوره از مسابقات اردیبهشت‌ماه سال 92 است، اظهار کرد: بخش کتبی شامل  رشته‌های ترجمه و تفسیر قرآن کریم، ترجمه و درک مفاهیم نهج‌البلاغه و زندگانی چهارده معصوم(ع) و احکام است.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه بخش هنر و ادبیات دینی از دیگر بخش‌های نوزدهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های آزاد اسلامی است، یادآور شد: این بخش در 21 رشته شامل نرم‌افزار، وبلاگ‌نویسی، پایان‌نامه و مقالات قرآنی، شعر، پویانمایی، فیلم کوتاه، طراحی و عکس، خط شکسته‌نستعلیق، خط نسخ، خط ثلث، خط نستعلیق، سیاه‌قلم، نقاشی خط، نقاشی، قالی‌بافی، مشبک، تذهیب، معرق و داستان‌نویسی برگزار می‌شود.

captcha