به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، دقایقی پیش، مراسم تجلیل از حافظان قرآن شعبه بیتالحسین(ع) جامعةالقرآن الکریم ساعت با حضور حجج اسلام محمدمهدی طباطبایی، محمدحسین طباطبایی و همچنین قدسیه طباطبایی و منیر روحی، مدیر مسئول شعبه بیت الحسین(ع) جامعةالقرآن برگزار شد.
در ابتدای این مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید توسط محمد حاج علی اکبری، حافظ قرآن کریم دکلمه ای در رابطه با مقام قرآن توسط مبینا هدایتی بیان شد؛ همچنین در بخشی دیگر محمدحسین خلیلی از قرآن آموزان شعبه بیت الحسین(ع) به اجرای برنامه در رابطه با فضائل امیرالمؤمنین(ع) پرداخت.
در ادامه پرسشی توسط رئیس جامعةالقرآن الکریم کشور با حضور حافظان 10 جزء قرآن صوت گرفت که پس از اجرای این طرح، مباحثی در رابطه با علوم قرآن و خردسالان بیان شد.
لزوم تقویت دانش خردسالان در زمینه علوم و فنون قرآن
حجت الاسلام طباطبایی با اشاره به تقویت سطح دانش و اطلاعات قرآنی خردسالان اظهار کرد: خردسالان از سنین 3 سال به بالا می توانند در کلاس های آموزش قرآن کریم حضور یابند و سعی شود تا به مراتب بالاتر جهت تقویت سطح دانش و اطلاعات قرآنی راه یابند.
وی به حق و حقوق پدر و مادر جهت آشنایی فرزندان با علوم قرآن اشاره کرد و گفت: به طور قطع پدر و مادر نقش مؤثری در تربیت فرزندان و آشنایی آنان با علوم قرآن دارند,
رئیس جامعة القرآن الکریم کشور به ضرورت آشنایی خردسالان با علوم قرآنی اشاره کرد و افزود: لازم است تا خردسالان با هدایت والدینشان با علوم قرآنی و روایات و احادیث اهل بیت(ع) آشنا شوند.
وی معتقد است که باید خردسالان در سنین سه تا چهار سال با آیات قرآن، صلوات و سیره ائمه(ع) و انبیاء آشنا شوند که این مهم در مسئله آموزش اعتقادات گنجانده شده است.
این حافظ قرآن با بیان اینکه آموزش قرآن برای سنین مختلف محدودیتی ندارد، تأکید کرد: در واقع یک انسان می تواند از سه سالگی در امر آموزش قرآن توسط یک مربی توانا قرار گیرد، ناگفته نماند آموزش باید به گونه ای باشد که خردسالان دل زده نشوند.
حجت الاسلام طباطبایی به روایتی از امام صادق(ع) در مورد علوم قرآن اشاره و تصریح کرد: امام صادق(ع) در روایتی از آموزش علوم قرآن کریم به خردسالان می فرمایند: «از علوم و دانش امامان معصوم(ع) به فرزندانتان آموزش دهید.»; در برخی از روایات دیگر نسبت به آگاهی فرزندان درباره علوم و فنون قرآن اشاره شده است که توجه والدین به این امر منجر به توسعه فرهنگ قرآنی می شود.
وی در پایان به وجود جنگ نرم برای ریشه کن شدن دین مبین اسلام اشاره کرد و گفت: هم اکنون با جنگ نرم توسط دشمنان اسلام مواجه هستیم که این مهم همراه با انیمیشن ها، کتاب و کارتون صورت می گیرد؛ باید در خانواده ها قرآن کریم و روایات اهل بیت(ع) فرهنگ سازی شود.
تجلیل از اساتید، خیران و حافظان قرآن
باید یادآور شد: در بخش پایانی این مراسم از اساتید شعبه بیت الحسین(ع) جامعةالقرآن همچون حمیدرضا شاه حسینی، علی اسماعیلی، فریده ابوطالبی، رضا سلطانی، حسن اسماعیلی و مصطفی اسماعیلی با اهدای جوایزی به رسم یادبود تجلیل به عمل آمد.
همچنین از کادر اجرایی این شعبه شامل مریم آقایانی، لیلا ظفرقندی، سمیه مالکی، سعیده رشیدی، نیره سلطانی، فاطمه حسن زاده، زهرا بلوکات، سارا امامی، هدی توسلی، زهرا حیدری، نفیسه پرجرأت، نغمه عرفاتی و مائده باباشاه تجلیل به عمل آمد.
در بخش پایانی قرآن آموزان نمونه این شعبه اعم از محدثه کدیور، مبینا کدیور، ریحانه اخلاقی نسب، کیمیا سلطانی، احمدرضا عباس پور و فاطمه آلیان دوست تجلیل شدند.
همچنین سحر زارع، محمدحسین خلیلی، محمد حاج علی اکبری، محمدمهدی قیصری، فاطمه نوری، زینب بیگی، فاطمه بیگی، محمدحسین قنبری، امیررضا عزیزی، علیرضا کاویانی، امیرحسین حسینی، حسام الدین عزتی، فاطمه عربیان، کیمیا عزیزی، فاطمه آقایی، محمدمهدی خلیلی،شایان حدادیان، مجتبی قربانی، محمدحسین صادقی، ابوالفضل حسینی پور، زهرا شمسایی، مبینا علیزاده، آیدا قیصری، محدثه رجبی و فاطمه سادات حسینی نسب از دیگر برگزیدگان این مراسم به عنوان حافظان قرآن بودند.