کد خبر: 4311320
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱
در مرحله نهایی بخش نغماتی مسابقات قرآن

اجرای 6 دعاخوان و 13 گروه همخوانی در نخستین روز رقابت‌های سنندج

بعد از ظهر امروز و در بخش آقایان مرحله نهایی چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، 6 دعاخوان و 13 گروه همخوانی و همسرایی به اجرای برنامه خواهند پرداخت.

اجرای 6 دعاخوان و 13 گروه همخوانی در نخستین روز مسابقات قرآنبه گزارش ایکنا، رقابت‌های رشته‌های نغمات دینی بخش آقایان در روز نخست مرحله نهایی چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که در سنندج برگزار می‌شود و بعد از ظهر امروز شنبه 26 مهرماه با اجرای شش دعاخوان و 13 گروه همخوانی و همسرایی پیگیری خواهد شد.

براین اساس بعد از ظهر امروز و از ساعت 14:30 در بخش دعاخوانی، سیدمصطفی موسوی از بوشهر، سیدروح‌الله هاشمی از گلستان، عمار قلی‌پور از آذربایجان غربی، سجاد براتی‌بنی از چهارمحال و بختیاری، صفی‌الله توفیق‌زاده از فارس و رضا کاکاوند از مرکزی با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

همچنین گروه‌های همخوانی قرآن و همسرایی که در نخستین روز از این رقابت‌ها با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت عبارتند از «مسک» «ثقلین» و «ملکوت» از اصفهان، «اسراء» و «بشارت» از مازندران، «سلسلة‌الذهب» از خراسان رضوی، «طه» از آذربایجان شرقی، «الوارثین» از یزد، «المختار» و «اثنی عشر» از خوزستان، «الغدیر» از بوشهر و «تبیان» از تهران و «بقیة‌الله» قم.

یادآور می‌شود، افتتاحیه چهل و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، صبح امروز شنبه 26 مهرماه طی مراسمی در سنندج برگزار شد و بخش نغماتی دوشنبه‌ طی مراسمی و با اعلام نفرات برتر به پایان می‌رسد. بخش آوایی شامل قرائت تحقیق، ترتیل و حفظ از سه‌شنبه تا ۵ آبان‌ماه ادامه دارد.
 

انتهای پیام
captcha