کد خبر: 1380420
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۳

رزمایش فاطمیون در نهبندان برگزار می‌شود

گروه سیاسی: فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نهبندان گفت: رزمایش فاطمیون با حضور گردان‌های بیت‌المقدس در روزهای هشتم و نهم اسفند در این شهرستان برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، محمود‌رضا بخشی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نهبندان امروز، هفتم اسفند در نشست خبری با اصحاب رسانه در نهبندان گفت: رزمایش فاطمیون با حضور گردان‌های بیت‌المقدس در روزهای هشتم و نهم اسفند‌ در این شهرستان برگزار می‌شود.



وی اظهار کرد: این رزمایش با هدف افزایش روحیه ایثارگری، حفظ انسجام گردان‌ها، وحدت فرماندهی، حفظ آمادگی و بالا بردن توان رزم بسیجیان و آمادگی بسیجیان برای مقابله با تهدیدات احتمالی دشمن برگزار می‌شود.



فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نهبندان افزود: رزمایش در منطقه خوانشرف این شهرستان برگزار می‌شود و انجام عملیات تأخیری، کم‌کردن توانایی‌های دشمن، برهم زدن سازماندهی و آرایش دشمن و به تأخیر انداختن حرکت دشمن فرضی از جمله اقداماتی است که در این رزمایش دو روزه اجرا می‌شود.



بخشی اظهار کرد: قبل از اجرای این رزمایش آموزش‌هایی از قبیل آموزش سلاح‌های سازمانی، پدافند غیرعامل، امداد و نجات و تخمین مسافت به بسیجیان فرا داده شده است تا هر آن‌چه که یک بسیجی نیاز دارد فرا گیرد و در زمان لازم بتواند آنها را اجرا کند.

captcha