کد خبر: 1380549
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۲

برگزاری کارگاه‌های «مهارت زندگی قرآنی» در مناطق 22 گانه تهران

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به‌همت مؤسسه نگاه نو به زندگی، کارگاه‌های «مهارت زندگی قرآنی» از اول تا پایان اسفندماه در مناطق 22 گانه تهران برگزار می‌شود.

مجید محمودیان، مدیرمسئول مؤسسه نگاه نو به زندگی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با برگزاری این کارگاه‌های آموزشی، گفت: به‌همت مؤسسه نگاه نو به زندگی، کارگاه‌های «مهارت زندگی قرآنی» از اول تا پایان اسفندماه با همکاری معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در مناطق 22 گانه این شهر برگزار می‌شود.
وی اظهار کرد: در این کارگاه‌ها علاوه بر پرداختن به اهمیت قرآن و آموزش شیوه‌های تدریس علوم قرآنی، مسئولان با شیوه‌های برخورد با قرآن‌آموزان در راستای جذب هرچه بیشتر نوجوانان و جوانان به شرکت در کلاس‌های آموزش قرآن آشنا می‌شوند.
محمودیان عنوان کرد: همچنین در این کارگاه‌ها که ویژه مسئولان کانون‌های قرآن مناطق 22 گانه تهران و نخبگان قرآنی برگزار می‌شود، شرکت‌کنندگان، تکنیک‌های روانشناسی از جمله مهارت‌های زندگی، خودآگاهی و مواجهه با خود را می‌آموزند.

وی بیان کرد: از جمله این کارگاه‌ها می‌توان به برپایی کارگاه آموزش مهارت‌های زندگی ویژه مسئولان کانون قرآن منطقه 21 اشاره کرد که از ساعت 9 تا 12 در سرای محله باشگاه نفت برگزار شد.
مدیرمسئول مؤسسه نگاه نو به زندگی تصریح کرد: از دیگر کارگاه‌های آموزشی می‌توان به برگزاری کارگاهی با عنوان «قرآن در زندگی» اشاره کرد که به‌همت شهرداری منطقه 18 و دبیرخانه قرآن جشنواره شمسه برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: کارگاه بعدی نیز ویژه مسئولان کانون، در مجتمع فرهنگی ـ اجتماعی امام علی(ع) واقع در منطقه 22 تهران برگزار می‌شود.

captcha