به گزارش خبرنگار ا فتخاری خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، حجتالاسلام سیدحسین بهشتینژاد در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی اصفهان به فرارسیدن سالروز میلاد حضرت زینب(س) اشاره کرد و گفت: این بانوی بزرگوار بر حسب روایات و شواهد و اسناد، فاطمهالصغیره است و پس از حضرت زهرا(س) مقام برتر دارد.
وی نامگذاری سالروز میلاد حضرت زینب(س) به نام روز پرستار را زیبا و ارزشمند دانست و خاطر نشان کرد: تقدیر از پرستاران در این مناسبت با ارزش است؛ البته باید دقت کرد که اصول و معیارها به هم نخورد و تا حدّی که ارتباط معنوی و اجتماعی دارد، در همان حدّ از آن استفاده شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به این حدیث معصوم(ع) که «هیچ جامعهای بینیاز از سه گروه فقیه پارسا، فرمانروای شایسته و طبیب حاذق مورد وثوق نیست»، اظهار کرد: پرستاری و التیام بیماران، خود از ذخایر معنوی است که البته باید تبلیغ حضرت زینب(س) فراتر از این موارد باشد.
وی به تقارن ایام شهادت حضرت زهرا(س) و نوروز اشاره کرد و گفت: این بهترین فرصت است که سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) که در اصل شیعه با سبک فاطمی و علوی شناخته میشود، در جامعه تبیین و به آن عمل شود.
حجتالاسلام بهشتینژاد به عظمت و شأن والای حضرت زهرا(س) اشاره کرد و گفت: در روایتی از پیامبر اکرم(ص) نقل شده است که «اگر همه خوبیهای عالم به صورت یک شخص مجسّم شود، او کسی جز فاطمه نیست، همانا دخترم فاطمه بهترین مردم از نظر عنصر، شرافت و کرامت روی زمین است».
وی با تأکید بر حفظ قداست عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) از نظر اشعار، نوع عزاداری، ادبیات آئینی و ... اظهار کرد: باید از تمام ظرفیت برای ترویج سبک زندگی فاطمی و علوی استفاده کنیم و از سیاستهایی که مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی ابلاغ کردند و نقشه راهی که در ابتدای سال ۹۳ تبیین میکنند، هر دستگاهی از نظر فضاسازی و فرهنگسازی بستر را برای مخاطبان فراهم کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی اصفهان افزود: در بحث نوروز اقدامات ستادی جدّی برای میهمانان نوروزی نمیشود و به نظر میرسد که دغدغه این است که فقط از میهمانان پذیرایی شود، مانند طرح سلامت که البته طرح بسیار خوبی است ولی سلامت معنوی هم مورد اهمیت است.
حجتالاسلام بهشتینژاد در پایان سخنان خود با بیان اینکه طبق پیشبینیها در نوروز امسال حدود سه میلیون نفر به اصفهان سفر میکنند، افزود: این برای نهادهای اجرایی و فرهنگی یک فرصت است که از تمام ظرفیت فرهنگی و معنوی و برنامهریزی برای سرویس دادن به میهمانان استفاده کنند.