کد خبر: 1381046
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۷
حجت‌الاسلام علی محمدی:

آزمون طرح تربیت حفاظ با شرکت 240 هزار نفر یک رویداد بزرگی فرهنگی است

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه سازمان اوقاف برای برنامه‌های قرآنی منتظر بودجه و امکانات نمی‌ماند، گفت: برگزاری آزمون طرح تربیت حافظان با شرکت 240 هزار نفر یک رویداد بزرگی فرهنگی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت‌الاسلام والمسلمین علی محمدی، نماینده ولی‌ فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به نحوه تأمین بودجه و اعتبارات برنامه‌های قرآنی در این سازمان به ویژه در حوزه قرآنی و طرح‌های کلان، گفت: سازمان اوقاف منتظر فراهم‌ شدن امکانات و بودجه نمی‌ماند و پس از منویات مقام معظم رهبری درباره تربیت 10 میلیون حافظ قرآن، فرمایشات ایشان را لبیک گفت و در اولویت کاری سازمان برای تحقق این هدف قرارگاه غدیر را راه‌اندازی کرد که از بدو فعالیت این قرارگاه تاکنون دستاوردهای بزرگی به دست آمده است.
وی افزود: سازمان اوقاف و امور خیریه تمام توان خود را در رده‌های مختلف از جمله مدیران استانی، شهرستانی، معاونان فرهنگی، هیئت امنای امامزادگان و بقاع متبرکه فراهم ساخت تا اهداف بزرگ قرآنی را در کشور محقق سازد.
حجت‌الاسلام محمدی تصریح کرد: مدیران فرهنگی و قرآنی که برای انجام فعالیت خود منتظر بودجه و امکانات و فراهم‌ شدن همه مقدمات باشند تا کارشان را آغاز کنند، به درد نظام جمهوری اسلامی ایران نمی‌خورند، به‌ خصوص در حوزه فعالیت‌های قرآنی که باید بیش از پیش و با گستردگی بیشتر فعالیت کرد.
نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: هر کس در حیطه کاری خود دارای مشکلاتی است، اما نباید برای کارهای خیر و به‌ ویژه موضوعات قرآنی معطل ماند.
وی تاکید کرد: باید همه مسئولان فرهنگی کشور با اعتقاد، ایمان و باور در راستای منویات مقام معظم رهبری حرکت کرده و بحث قرآنی را اولویت اول کار خود قرار دهند، همان‌ گونه که مقام معظم رهبری به موضوعات قرآنی توجه بسزایی دارد.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: رهبری تنها برای موضوع قرآن دو جلسه فوق‌العاده در سال اختصاص می‌دهند که برای هیچ‌ موضوع دیگر این کار را انجام نداده و ایشان در اول ماه رمضان هر سال در جمع قاریان، حافظان و جامعه قرآنی ساعت‌ها حضور داشته و در پای رحل قرآن، آیات الهی را استماع می‌کنند؛ همچنین ایشان هر سال پس از مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران در جلسه قاریان و حافظان بین‌المللی شرکت کرده و در پایان فرمایشات خود را اعلام می‌کنند.
وی تصریح کرد: اقدام مقام معظم رهبری و توجه فوق‌العاده ایشان به موضوعات قرآنی باید سرلوحه و الگوی تمامی مسئولان و مدیران فرهنگی و قرآنی کشور قرار بگیرد.
حجت‌الاسلام محمدی با اشاره به آزمون سراسری طرح ملی حفظ به همت سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: امسال با شرکت بیش از 240 هزار نفر در آزمون سراسری حفظ قرآن کریم در 10 گروه و رشته‌های مختلفی هم‌چون حفظ پنج جز، حفظ 20 جزء، حفظ کل قرآن و حفظ موضوعی آیات برگزار شد که پس از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران یکی از بزرگترین رویدادهای قرآنی است، همچنین برای کیفی‌سازی و ارزیابی فعالیت‌های این طرح کارگروهی راه‌اندازی شد تا سازمان اوقاف و امور خیریه برای اقامه قرآن و مضامین الهی و ترویج حفظ در عمل نیز دست به کار شود.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان خاطرنشان کرد: ما هر چه داریم از برکت قرآن و عنایات الهی است و سازمان اوقاف در موضوعات قرآنی، مسابقات کشوری و بین‌المللی اقداماتی انجام داده که قطعاً کافی نیست و در موضوعات مختلف به‌ ویژه حفظ قرآن باید مجموعه سازمان‌ها و ارگان‌های فرهنگی به کار گرفته شود تا شاهد قدم‌های خوب و تأثیراتی بیش از پیش در جامعه باشیم.

captcha