کد خبر: 1381137
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۵
لاله افتخاری:

همایش بانوان قرآن‌پژوه توجه ویژه‌ای به فعالان حوزه تربیت حفّاظ داشته باشد

گروه سیاسی: رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس اظهار کرد: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری به تربیت حافظان قرآن، می‌توان در همایش بانوان قرآن‌پژوه از بانوانی که در این حوزه فعال هستند و سال‌ها در این زمینه تلاش کرده‌اند، دعوت و تجلیل شود.

لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، با اشاره به اهمیت تجلیل از بانوان قرآن‌پژوه، برگزاری چنین همایشی را از دو جنبه مهم ارزیابی کرد و گفت: برگزاری همایش بانوان قرآن‌پژوه می‌تواند نگاه ویژه جمهوری اسلامی ایران را به قرآن کریم نشان دهد.
منتخب مردم تهران در مجلس افزود: از آنجا که جمهوری اسلامی نظامی شیعی است و هجمه‌های گسترده تبلیغی علیه شیعیان مبنی بر کم‌توجهی به قرآن و مهجوریت این کتاب الهی در میان شیعیان صورت می‌گیرد، برگزاری چنین همایش‌هایی به صورت سالیانه نشان از توجه و نگاه عمیق نظام به مقوله قرآن و فعالیت‌های مختلف با موضوع قرآن دارد.
وی همچنین اظهار کرد: از دیگر سو انتقادهایی نیز به فعالیت‌ها و نقش بانوان در جامعه ایران مطرح می‌شود که نگاه تخریبی به جایگاه زن مسلمان دارد؛ این در حالی است که بانوان در اسلام به ویژه در نظام جمهوری اسلامی حضوری فعال و پررنگ در عرصه‌های مختلف دارند.
عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به حضور فعال بانوان در فعالیت‌های قرآن ادامه داد: بانوان به‌خوبی توانسته‌اند در این زمینه نقش‌آفرینی کنند و تصویر درستی از جایگاه زن مسلمان را به نمایش گذاشته و الگوهای مناسبی را در این عرصه ارائه کنند.
وی به تأثیرات داخلی تجلیل از بانوان قرآن‌پژوه نیز اشاره کرد و گفت: برگزاری چنین همایشی و تجلیل از بانوان فعال در جامعه می‌تواند انگیزه‌ای برای افرادی که مستعد ورود به چنین عرصه‌ای هستند، باشد؛ همچنین تجمع بانوان محقق، پژوهشگر و فعال در عرصه قرآنی می‌تواند زمینه را برای همفکری به منظور پیشرفت و توسعه فعالیت‌ها و فرهنگ قرآنی در جامعه آماده کند.
افتخاری اظهار کرد: فارغ از تمام فعالیت‌های اجتماعی، زنان نقش تربیتی در جامعه دارند و ورود و حضور آنان در فعالیت‌های دینی و قرآنی و ایجاد انگیزه برای ورود سایر بانوان به این عرصه می‌تواند در ترویج فرهنگ قرآنی در خانواده‌ها نقش بسزایی داشته باشد.
وی با اشاره به راهکارهایی برای برگزاری مؤثرتر همایش بانوان قرآن‌پژوه گفت: در این همایش در کنار تجلیل از بانوان قرآن‌پژوه از سایر فعالان در عرصه‌های مختلف قرآنی نیز تجلیل می‌شود که به نظر می‌رسد لازم است تأکید بیشتری بر پررنگ‌تر کردن نقش بانوان پژوهشگر در این همایش صورت گیرد.
رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس افزود: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری به تربیت حافظان قرآن، می‌توان در این همایش از بانوانی که در حوزه تربیت حافظان فعال هستند و سال‌ها در این زمینه تلاش کرده‌اند، دعوت شده و از آنها تجلیل شود.
وی با بیان اینکه در همایش بانوان قرآن‌پژوه نباید صرفاً به تجلیل از این افراد بسنده شود، اظهار کرد: بانوانی که طی 10 همایش گذشته مورد تجلیل قرار گرفتند، نظرات، آرا و پیشنهاداتی در عرصه‌های مختلفی دارند که به نظر می‌رسد می‌توان با تجمیع این آرا و استفاده بهینه از آنها راهکارهای مناسبی در زمینه‌های مختلف به دست آورد.
افتخاری در پایان با اشاره به ضرورت تقویت بُعد بین‌المللی همایش تجلیل از بانوان قرآن‌پژوه گفت: این مسئله باعث تقویت ارتباط میان بانوان کشورهای اسلامی می‌شود که می‌تواند نتایج مطلوبی در آینده به همراه داشته باشد.

captcha