کد خبر: 1381146
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۴
حجت‌الاسلام رشادی:

قوای سه‌گانه اقتصاد مقاومتی را با برنامه‌ریزی صحیح در کشور اجرا کنند

گروه اجتماعی: امام جمعه هشترود گفت: مردم ایران اسلامی از سران سه قوه قضائیه، مجریه و مقننه می‌خواهند که به درخواست رهبر معظم انقلاب در رابطه با اقتصاد مقاومتی جامه عمل بپوشانند و با پیروی از دستورات معظم له اقتصاد مقاومتی را با برنامه‌ریزی صحیح در کشور اجرا کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام سیدسعید رشادی، امام جمعه هشترود امروز، 10 اسفند در جمع مردم این شهرستان اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی با برنامه‌ریزی صحیح و نظارت قوای سه گانه محقق می‌شود.
وی افزود: آمریکا کشوری است که مورد اطمینان نیست و ما باید با اقتدار کامل به کارهای خودمان ادامه دهیم و با اتکا به سرمایه انسانی و منابع عظیم انرژی‌زا از پتانسیل‌های موجود در کشور استفاده کرده و به خودکفایی کامل برسیم.
رسول نظری سفیدان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود، نیز در این مراسم گفت: اقتصاد مقاومتی که با رهنمودهای مقام معظم رهبری در حال شکل‌گیری است، نشانه قدرت‌نمایی فرزندان ایران است که در نظام اسلامی تربیت یافته‌اند و توانایی مقابله با هرنوع چالش را دارند و می‌توانند از پس مشکلات برآیند.
نظری یادآور شد: اقتصاد مقاومتی به اقتصادی اطلاق می‌شود که بدون کمک گرفتن از ابزار اصلی موجود درجامعه مانند نفت و گاز بتواند در مقابل فشار بی‌امان دشمن در مقابل دین و کشور ایستادگی کند و با تکیه برتوانمندی جوانان کشور حرفی برای گفتن در دنیا داشته باشد.

captcha