کد خبر: 1381642
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۰
حجت‌الاسلام حشمتی:

8 و نیم میلیارد تومان اعتبار برای نمایشگاه قرآن توجیه‌پذیر نیست

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن انتقاد از اسراف در برپایی نمایشگاه بین‌المللی قرآن اظهار کرد: صرف بودجه هشت و نیم میلیارد تومانی برای نمایشگاه دوره قبل به هیچ عنوان توجیه‌پذیر نیست.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در زمینه میزان بودجه قرآنی اختصاص یافته در سال 92 اظهار کرد: دولت از لحاظ اعتباری در سال 92 در مضیقه قرار داشت و حتی مبلغ تفاهم‌نامه‌ها را نیز کاهش داد؛ بعد از استقرار دولت یازدهم روند کاهش بودجه ادامه داشت، با این وجود مبلغ 300 میلیارد تومان مصوب هنوز در اختیار دستگاه‌ها قرار داده نشده است.
حشمتی اظهار کرد: امیدواریم که میزان تحقق بودجه در سال 93 بیش از این میزان باشد، البته باید توجه کرد که در شرایط این‌چنینی مدیران دستگاه‌های قرآنی نیز باید فعالیت خود را با نظارت و دقت بیشتر ساماندهی کنند تا از منابع موجود به‌درستی استفاده شود.
وی در خصوص برپایی نمایشگاه‌های بین‌المللی قرآن تصریح کرد: برای برپایی نمایشگاه‌ بین‌المللی قرآن کریم رویکرد جدید اتخاذ شد است و تاکنون دو جلسه از جلسات برنامه‌ریزی آن انجام شده؛ پرهیز از اسراف از جمله مهم‌ترین رویکردهای ما در این دوره از نمایشگاه قرآن است.
حجت‌الاسلام حشمتی یادآور شد: نمایشگاه قرآن محلی است برای این که بازدیدکنندگان جلوه‌های قرآن کریم را مشاهده کنند و رفتار ناصحیح و غیرقرآنی قطعاً نتیجه معکوس در پی خواهد داشت، همچنین صرف هزینه هشت و نیم میلیارد تومان برای برپایی دوره قبل در این شرایط کنونی به هیچ عنوان توجیه‌پذیر نیست.

تابلوهای خارجی نمایشگاه را بین‌المللی نمی‌کند

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد جنبه‌ بین‌المللی نمایشگاه قرآن گفت: آن چه که از جنبه بین‌المللی بودن نمایشگاه قرآن در نظر داریم، قطعاً با حضور چند تابلوی خطاطی و نقاشی از سایر کشورها محقق نمی‌شود، بلکه حضور نمایندگان کشورهای دیگر در نمایشگاه قرآن باید حتماً همراه با نوآوری و ابتکار باشد.
وی در زمینه حمایت از آثار دیجیتال و نرم‌افزارهای قرآنی بیان کرد: لازم است برای حمایت بیشتر از آثار فاخر در عرصه دیجیتال و نرم‌افزارهای قرآنی، بانک اطلاعات جامعی ایجاد شود تا با شناسایی کارهای غیرتکراری و بدیع زمینه حمایت از آنها فراهم شود.
حجت‌الاسلام حشمتی عنوان کرد: در گذشته مقرر شده بود که زمینه چاپ قرآن جمهوری اسلامی ایران که نیاز به ورود ماشین‌‌آلات و تکنولوژی آن داشت، مهیا شود که با خبر هستم که مقدمات کار آن فراهم شده است و حمایت‌های مالی لازم نیز در این جهت انجام می‌گیرد.

ادغام دو اتحادیه قرآنی نتیجه‌بخش است

وی درباره ادغام دو اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور و اتحادیه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد خاطرنشان کرد: مردم نمی‌پذیرند که برای امور قرآنی دو مؤسسه وجود داشته باشد و مسئولان این دو اتحادیه که خود از بزرگان جامعه قرآنی هستند، باید برای ادغام برنامه‌ریزی کنند و بر اساس جلسات شورای توسعه فرهنگ قرآنی به نظر می‌آید این روند به نتیجه برسد.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: در بحث بیمه فعالان قرآنی نیز اگر مشکلات تأمین اعتبار صندوق حمایت از هنرمندان که عامل بیمه فعالان قرآنی است، برطرف شود؛ بحث بیمه فعالان قرآنی دوباره به جریان خواهد افتاد.

captcha