اعظم پور حیدر، معاون فرهنگی حوزههای علمیه خواهران آذربایجان غربی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: رسانه ملی با توجه به اینکه حجم گستردهای از طیفهای مختلف مردم را تحت پوشش قرار میدهد در حال حاضر میتواند مناسبترین زمینه برای ارائه الگوهای کاربردی سبک زندگی باشد.
این مقام مسئول افزود: با توجه به اینکه بسیاری از اوقات دیده میشود که افراد ساعات زیادی از وقت خود را پای برنامههای تلویزیون مینشینند بنابراین باید از این فرصت برای ترویج و تعمیق سبک زندگی اسلامی استفاده کرد.
وی ارائه آموزشهای درست و اصولی را از دیگر ارکان تحقق مؤلفههای سبک زندگی عنوان کرد و افزود: ارائه آموزشهای درست و آگاهیبخشی به جامعه از طرق هادی مختلف همچون فضای مجازی، دورههای آموزشی و رسانهها میتواند در ترویج سبک زندگی اسلامی مؤثر باشد.
وی با تأکید بر اینکه نباید به یکسری کارهای سطحی در رابطه با سبک زندگی اسلامی بسنده شود، اظهار کرد: در کنار این اقدامات باید در ادارات و دستگاههای دولتی، میان اقشار مختلف، اصناف، بانوان خانهدار، دانشجویان و دانشآموزان مؤلفههای سبک زندگی آموزش داده شود.
پورحیدر بیان کرد: نباید اقدامات مربوط به ترویج سبک زندگی اسلامی رفع تکلیفی و آماری باشد چراکه این امر بزرگترین آسیب را در اجرای عملی و موفق آن به جامعه وارد میکند.
معاون فرهنگی حوزههای علمیه خواهران آذربایجان غربی در پایان بازگشت به هویت ملی ایرانی، و توجه به سیره عملی ارائهشده در مفاهیم قرانی و زندگی اهل بیت(ع) را لازمه تحقق سبک زندی اسلامی دانست و افزود: پذیرش مؤلفههای سبک زندگی اسلامی در گروی درک جمعی از چرایی وجوب مفاهیم و دستورات دینی است.