علیرضا دریابیگی، دبیر پنجمین جشنواره «تئاتر کلاسی خلاق» در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: هدف از بنیانگذاری چنین جشنوارهای از همان ابتدا ارج نهادن به کار و فعالیت گروهی از هنرجویان تئاتری است که در محیطهای دانشگاهی ممکن است کاری قابل اعتنا تولید کنند اما اثر آنها در عین قابلیت محدود به یکی دو اجرا آن در فضاهای کلاسی و دانشگاهی میشود.
وی گفت: غالب این نمایشهای کلاسی با توجه به اینکه تحت نظارت مستقیم استاد کلاس و استاد راهنما در جریان پایاننامههای دانشگاهی هستند لذا از خلاقیت بالایی به نسبت حتی کارهای حرفهای نمایشی برخوردارند و تجربه نشان داده است که غالباً خوانش دانشجویی از متون حتی معروف نمایشی خوانش توأم با ابداع و نوآوری و مناظری متفاوت و مغفول است.
دریابیگی تصریح کرد: زمانی که مضمون و محتوای یک اثر نمایشی، ارزشی و انسانی است که البته در جریان این جشنواره نیز با توجه به این که موضوع آن آزاد است، نظیر این آثار فراوان به چشم میخورد، تلفیق مضمون و محتوای ارزشی نمایشنامه با خلاقیت و نگرش متفاوت هنرجویان جوان و دانشجو منجر به تولید اثری میشود که شاید آثار ارزشی و دینی را از شکل تکرار و کلیشه خارج کند.
این مدرس دانشگاه گفت: برای برگزاری این دوره از جشنواره نامهنگاری با اساتید دانشکدههای تئاتری به عمل آمد و در نهایت منتهی به ارسال 32 اثر نمایشی شد که همگی آنها مورد ارزیابی و بازبینی قرار گرفتند و تعدادی از آنها در این جشنواره که امسال با نظارت مستقیم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و مشارکت انجمن هنرهای نمایشی تهران بزرگ در تالار محراب برگزار میشود به نمایش درخواهند آمد.
دریابیگی گفت: برپایی کارگاههای آموزشی در جریان برگزاری جشنواره از دیگر اقدامات صورت گرفته در پنجمین دوره جشنواره «تئاتر کلاسی خلاق» بود که بیتردید با حضور اساتید فن و پیشکسوتان عرصه نمایش بر توان فنی و هنری هنرجویان دانشکدههای تئاتری خواهد افزود و بنیه علمی ما را در این زمینه بالا میبرد.
وی در پایان با اشاره به اینکه اختتامیه این جشنواره 20 اسفند در تالار محراب برگزار خواهد شد گفت: حامیان زیادی همچون مؤسسه رسانههای تصویری، مؤسسه توسعه هنرهای معاصر و... این جشنواره را یاری کرده و بخشی از جوایز آن را تقبل کردند.