کد خبر: 1382895
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۴
عباسی خبر داد:

آغاز ثبت نام مسابقات قرآن دانشگاه علمی، کاربردی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی، کاربردی گفت: ثبت نام برای حضور در جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه از اوایل هفته جاری آغاز شده است و تا روز 31 فروردین‌ماه 93 ادامه دارد.

سلیمان عباسی، مدیرکل برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی، کاربردی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام خبر آغاز ثبت نام جشنواره قرآنی این دانشگاه، گفت: ثبت نام برای حضور در دهمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی، کاربردی از ابتدای هفته جاری آغاز شده است.
وی با بیان این که ثبت نام این جشنواره تا روز 31 فروردین‌ماه 1393 ادامه خواهد داشت، افزود: این جشنواره در سه بخش دانشجویان، مدرسان و کارکنان برگزار می‌‌شود و متقاضیان برای ثبت نام می‌توانند به سامانه اینترنتی به نشانی  info.uast.ac.ir/ghoran و یا پایگاه اینترتی دانشگاه به نشانی  www.uast.ac.ir مراجعه کنند.
عباسی در ادامه در مورد تغییرات دهمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی، کاربردی تصریح کرد: در این دوره رشته‌های نرم‌افزار و وبلاگ‌نویسی در قالب بخش فناوری برگزار خواهند شد، در دوره‌های گذشته این دو رشته زیرمجموعه بخش پژوهشی بودند.
مدیرکل برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی، کاربردی اظهار کرد: جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه در بخش دانشجویی در شش بخش شفاهی، کتبی، پژوهشی، فناوری، ادبی و هنری و در 32 رشته برگزار می‌شود که بخش شفاهی شامل رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ دو جزء، حفظ پنج جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 20 جزء، حفظ کل قرآن کریم، دعاخوانی و مداحی، آئین سخنوری، اذان و صحت قرائت نماز است.
وی در ادامه بیان کرد: در بخش کتبی نیز شرکت‌کنندگان در رشته‌های ترجمه و مفردات قرآنی، سیره معصومین(ع)، آشنایی با مفاهیم قرآنی، قرآن‌شناسی، آشنایی با احادیث و ادعیه و احکام به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.
عباسی همچنین در مورد بخش‌های دیگر این جشنواره نیز گفت: در بخش پژوهشی رشته مقاله قرآن و عترت و در بخش فناوری نیز رشته‌های تولید نرم‌افزار و وبلاگ‌نویسی در نظر گرفته شده است؛ بخش ادبی شامل رشته‌های شعر، داستان‌نویسی، نمایشنامه‌نویسی، فیلمنامه‌نویسی و بخش هنری نیز شامل رشته‌های خوشنویسی، نقاشی، ‌نماآهنگ، عکس، تذهیب، فیلم کوتاه، معرق، پویانمایی و طراحی پوستر است. 
وی اظهار کرد: این جشنواره در سطح مدرسان و کارکنان نیز در سه بخش شفاهی شامل رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ پنج جزء پیوسته، حفظ 10 جزء پیوسته، حفظ 20 جزء پیوسته و حفظ کل قرآن کریم است، همچنین بخش کتبی شامل در رشته‌های ترجمه و مفردات قرآنی و آشنایی با مفاهیم قرآنی است و در بخش پژوهشی نیز در رشته مقاله قرآن و عترت برگزار می‌شود.
مدیرکل برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی، کاربردی در مورد مراحل این جشنوراه و زمان‌بندی برگزاری آن نیز اظهار کرد: این دوره از جشنواره در دو سطح استانی و کشوری در دانشگاه جامع علمی، کاربردی برگزار می‌‌شود که مرحله استانی در اردیبهشت‌ماه 93 و مرحله کشوری نیز در شهریورماه 93 برگزار خواهد شد و نفرات برتر مرحله کشوری به جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور که به میزبانی دانشگاه پیام نور در پاییز 93 برگزار می‌شود، راه خواهند یافت.

captcha