کد خبر: 1382979
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۶
احمدی خواستار شد:

سنجش اطلاعات تخصصی مدیران مؤسسات قرآنی کشور

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: عضو هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور با اظهار اینکه آزمون جامع تعیین سطح افراد برای مدیریت مؤسسات برگزار شود، گفت: آزمون جامع و ارزیابی مدیران باید شامل دو بخش اطلاعات عمومی و تخصصی درباره مسائل قرآنی باشد.

علیرضا احمدی، سخنگوی اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با تأکید بر لزوم قرارگیری اخلاق‌مداری سرلوحه مدیریت مؤسسات قرآنی، گفت: هم‌اکنون سازمان دارالقرآن‌ دارای آیتم‌هایی برای سنجش و گزینش بحث مدیریتی مؤسسات قرآنی در دستور کار قرار داده که مهم‌ترین مبحث مورد توجه این سازمان، اخلاق‌مداری مدیران این دست از مراکز قرآنی است.
ضرورت گزینش مدیران مؤسسات در حیطه مدیریت و اخلاق‌مداری
مدیرعامل مؤسسه قرآن و زندگی در رابطه با نحوه گزینش مدیران مؤسسات قرآنی اظهار کرد: فردی که متقاضی دریافت مجوز راه‌اندازی یک مؤسسه قرآنی است با حضور در آزمون در حوزه مدیریت، اخلاق‌مداری اسلامی گزینش می‌شود که این مهم در درجه‌بندی شدن مؤسسات از لحاظ سطوح 1، 2 و 3 تأثیرگذار خواهد بود.
وی با بیان اینکه مدیریت مؤسسات قرآنی نسبت به دیگر نهادهای کشور متفاوت است، عنوان کرد: با توجه به عملکرد مؤسسات قرآنی در حوزه‌های آموزشی، تربیتی، پژوهشی، تبلیغی و انتشاراتی قرآن و عترت(ع)، همواره نیازمند مدیریت برتر و تلاش در جهت غنی‌‌سازی و انسجام در فعالیت‌های قرآنی هستند که تأثیرات این مهم منجر به متفاوت بودن این دست از مراکز قرآنی با دیگر نهادها می‌شود.
ارتقای مدیران مؤسسات قرآنی از لحاظ فکری، فرهنگی و مدارج علمی
صاحب امتیاز ماهنامه «قرآن و زندگی» در رابطه با برگزاری دور‌ه‌های بازآموزی ویژه مدیران مؤسسات قرآنی ـ مردمی اظهار کرد: لازم است تا مدیران مؤسسات قرآنی از بُعد فکری، فرهنگی و سطح مدارج علمی، ارتقاء یابند که اجرایی شدن این مهم موجب تجلی مدیریت برتر در حوزه مؤسسات خواهد شد.
احمدی خواستار تعامل مؤسسات قرآنی و مراکز آموزش عالی کشور شد و افزود: در صورتی که مؤسسات قرآنی نیازمند ارتقای سطح مدیریتی هستند، باید قراردادی میان مؤسسات و مراکز آموزشی عالی کشور بسته شود تا در این صورت، دوره‌هایی به‌منظور نهادینه کردن و استاندارد‌سازی مباحث مدیریتی در نظام مؤسسات قرآنی برگزار شود.
وی با تأکید بر لزوم کاربردی شدن قرآن در زندگی مردم، اظهار کرد: بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با کاربردی شدن قرآن در زندگی مردم، لازم است تا از اساتید و کارشناسان قرآنی در مؤسسات استفاده شود تا مباحثی که به قرآن‌آموزان ارائه می‌شود، همگام با جامعه اسلامی و دینی رشد یابد.
سخنگوی اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور در ادامه بیان کرد: تکلیف سنگینی برعهده مؤسسات قرآنی قرار دارد که این مهم اعم‌ از گسترش فعالیت‌ها و فرهنگ قرآنی در سطح جامعه برشمرده می‌شود و لازم است تا تمامی برنامه‌ها نسبت به رویکردی که دارند، واکاوی شود.
لزوم برگزاری آزمون جامع ویژه مدیران مؤسسات قرآنی
احمدی با بیان اینکه آزمون جامع ویژه تعیین سطح افراد جهت مدیریت در مؤسسات قرآنی ـ مردمی برگزار شود، گفت: پیش از اخذ مجوز از سوی سازمان‌های متولی جریا‌ن‌های قرآنی کشور، لازم است تا آزمون جامع جهت تعیین سطح افراد به‌منظور مدیریت مؤسسات برگزار شود.
وی افزود: با برگزاری آزمون جامع، افراد در صورت کسب امتیاز بالا به‌عنوان نخبگان قرآنی شناخته می‌شود و مجوز مدیریت مؤسسات را دریافت خواهند کرد که این آزمون باید شامل دو بخش اطلاعات عمومی و تخصصی در خصوص مسائل قرآنی باشد.
مدیرعامل مؤسسه قرآن و زندگی در پایان یادآور شد: همچنین باید مراحل تأییدی جهت انتخاب مدیریت یک مؤسسه قرآنی طی شود تا در نتیجه، تحقیق و چگونگی مفید بودن آن فرد را به‌منظور مدیریت یک مرکز بالاخص قرآنی مشخص می‌سازد.

captcha