کد خبر: 1383302
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲

دانش آموزان با کمک‌های علمی در جشن نیکوکاری سهیم شوند

گروه اجتماعی: معاون پرورشی و فکری آموزش و پرورش گفت: حضور در جشن نیکوکاری از سوی دانش آموزان تنها پرداخت پول و هدایا نیست بلکه دانش آموزان می‌توانند با کمک‌های درسی به یکدیگر در این جشنواره شرکت کنند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، حمید رضا کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش صبح امروز 14 اسفند ماه، با حضور در مراسم نواختن زنگ نیکوکاری که در دبیرستان دخترانه شهید محراب منطقه 16 برگزار شد. بیان کرد: در سال جاری کمیته امداد امام خمینی(ره) برنامه‌های مناسبی را جهت کمک به دانش آموزان نیازمند ارائه کرده است که جای تقدیر و تشکر از این مسئولان را دارد.
وی در ادامه با اشاره به شعار کمیته امداد افزود: کمیته امداد امسال شعار بسیار زیبا و مناسبی را برای جشنواره نیکوکاری انتخاب کرده است، شعار جشن نیکوکاری همراه با توانمند سازی که از سوی این نهاد انتخاب شده است بیانگر این موضوع است که کمیته امداد توانمند سازی را ارجح تر از هر هدفی برای مددجویان در نظر گرفته است.
کفاش خاطر نشان کرد: همه مردم باید به همنوعان خود احساس وظیفه داشته و آنها در حل مشکلاتشان یاری کنند و این ویژگی یا همان نوع دوستی تنها در انسان یافت می‌شود و این امر بر ما واجب می‌دارد که به همنوعان خود کمک و دست نیاز آنها را بگیریم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: همه دانش آموزان نباید خود را موظف بدانند که اگر برایشان مقدور نیست مبلغی یا وجهی را برای شرکت در جشن نیکوکاری به صندوقها بیندازند، دانش آموزان می‌توانند با انجام کمک‌های درسی و علمی به یک دانش آموز و هم کلاسی‌های خود در این جشن سهیم باشند.
وی بیان کرد: کمک و یاری کردن تنها پرداخت وجه نقد نیست هر کار خیر دیگری که دانش آموزان برای یکدیگر انجام دهند به عنوان مشارکت دانش آموزان در جشنواره نیکوکاری محسوب می‌شود.
کفاش در ادامه بیان کرد: اگر دانش آموزی انجام کار خیر و پسندیده‌ای را به دوستانش پیشنهاد دهد و آنها را از انجام کارهای ناپسند دور کند خود را در جشنواره نیکوکاری و برکات آن سهیم کرده‌ است.
کفاش اشاره کرد: کمک به دوستان، احترام به بزرگترها و نوع دوستی باید در بین دانش آموزان با حضور در این جشن‌ها توسعه پیدا کند زیرا این اعمال خود بهترین کار نیک هستند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در ادامه اظهار کرد: مهم نیست که دانش آموزان چه مقدار پول را برای حضور در این جشنواره هزینه کنند مهم آن است که دل دانش آموزان به یکدیگر نزدیک و خود را در مشکلات یکدیگر سهیم بدانند.

محرومیت فکری؛ بزرگترین محرومیت

کفاش با تاکید بر اینکه نداشتن امکانات مالی به هیچ عنوان ضعف شناخته نمی‌شود گفت: کسی دچار محرومیت فکری باشد بزرگترین محرومیت را دچار شده است و باید بدانیم نداشتن بودجه مالی هیچگاه ضعف شناخته نمی‌شود و همیشه در طول تاریخ شاهد بوده‌ایم افرادی که به سختی زندگی می‌کردند توانسته‌اند با کارهای بزرگ جامعه را به سمت رشد هدایت کنند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به 15 اسفند ماه روز درختکاری گفت: کمک کردن به همنوع حتی با کاشتن یک نهال هم انجام می‌شود و امیدواریم دانش آموزان فردا نیز در امر درختکاری هم به خوبی شرکت کنند.
بنابراین این گزارش مراسم زنگ نیکوکاری و آغاز جشنواره نیکوکاری با هدف جمع آوری هدایایی مردمی و دانش آموزی صبح امروز در دبیرستان دخترانه شهدای محراب و با حضور مسئولین آموزش و پرورش و کمیته امداد برگزار شد.

captcha