کد خبر: 1383383
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۶
عباسی خبر داد:

16 اسفندماه؛ برگزاری مسابقه «راه روشن» در استان زنجان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی زنجان از برگزاری مسابقه «راه روشن» طی روز جمعه 16 اسفندماه با حضور 50 قرآن‌آموز از مؤسسات و خانه‌های قرآن این استان خبر داد.

محمدعلی عباسی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی زنجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه مسابقه «راه روشن» برگزار می‌شود، اظهار کرد: این مسابقه از سوی اتحادیه مؤسسات قرآنی زنجان و هماهنگی مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه قم برگزار می‌شود؛ در این مسابقه 50 نفر از قرآن‌آموزان ممتاز مؤسسات و خانه‌های قرآن این استان شرکت می‌کنند.
وی در رابطه با طرح قرآنی «راه روشن» گفت: طرح «راه روشن» برای هفتمین بار از سوی مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه اجرایی می‌شود که مؤسسات قرآنی و خانه‌های قرآن زنجان با در اختیار داشتن کتاب «راه روشن» در این مسابقه حضور می‌یابند.
عباسی افزود: کتاب «راه روشن» طی دی‌ماه از سوی قم برای اتحادیه مؤسسات قرآنی زنجان ارسال شده است و شرکت‌کنندگان به‌مدت 2 ماه توانستند مباحث این کتاب را فراگیرند.
وی به برگزاری آزمون غیرحضوری برای طرح «راه روشن» اشاره و تصریح کرد: شرکت‌کنندگان در آزمون غیرحضوری از طریق سؤالات انتهای کتاب «راه روشن» به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.
عباسی در ادامه یادآور شد: همچنین روز جمعه، 16 اسفندماه آزمون حضوری راه روشن در محل سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی زنجان برگزار می‌شود.

captcha