کد خبر: 1383702
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۵
دانشیان تاکید کرد:

توکل؛ پشتیبان انسان در مسیر پرتلاطم زندگی

گروه اجتماعی: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت گفت: ما باید در طول زندگی با خداوند متعال ارتباط خوبی داشته باشیم و با توکل همیشه او را یار و پشتیبان خود بدانیم.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، بهروز دانشیان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در جشن دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی – واحد رشت که روز گذشته، 14اسفندماه با حضور مسئولین و خانواده های این دانشجویان در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد، ارتباط با خداوند را در طول زندگی مهم دانست و گفت: ما باید در طول زندگی با خداوند متعال ارتباط خوبی داشته باشیم و با توکل همیشه او را یار و پشتیبان خود بدانیم.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، با تأکید بر احترام به والدین، یادآور شد: ما باید قدر پدر و مادر خود را بدانیم و دستشان را ببوسیم تا آنان از ما راضی باشند چرا که آنان خود را وقف رشد و تعالی ما کرده اند .

دانشیان اضافه کرد: وقتی رشد و تعالی پیدا می  کنیم، آنان پیر و فرسوده شده و ما به دلیل عاقبت بخیری باید مواظب آنان باشیم تا برکات نازل شده بر ما نتیجه دعای خیر آنان باشد، ادامه داد: سخت کوشی جزء ارزش های یک انسان کامل است و برای بدست آوردن علم و دانش باید تلاش کرد .

در ادامه حسین شریفی، معاون دانشجویی این واحد دانشگاهی اظهار کرد: توسعه آموزش عالی و از جمله در دانشگاه آزاد اسلامی از ابتکارات انقلاب اسلامی به قصد تربیت نیروهای مجهز به فضایل و سجایای اخلاقی- الهی و نیز عرضه خدمات در بخش آموزش عالی بوده است.

معاون دانشجویی واحد رشت، با اشاره به هر ساله بودن جشن فارغ التحصیلی ، عنوان کرد: هر ساله جشن فراغت از تحصیلی در واحد رشت برگزار شده و با توجه به اینکه در جهت اهمیت جایگاه علم و علم اندوزی در نظام ارزشی جامعه و تقدیر از دانش آموختگان این جشن برگزار می شود.

در این مراسم که شامل سخنرانی، موسیقی سنتی، نمایش طنز و اهدای جوایز بود، از تعداد 145 نفر از فارغ التحصیلان رشته ها و مقاطع تحصیلی مختلف دانشگاه آزاد اسلامی – واحد رشت تجلیل شد.

captcha