کد خبر: 1384923
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۵

زنده نگه‌داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست

گروه اجتماعی: رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بویراحمد گفت: فضیلت زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، کمتر از شهادت نیست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، سیدمحمد ذاکریان‌زاده، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بویراحمد امروز، 18 اسفند در نشست برگزاری روز بزرگداشت شهدا گفت: تجلیل از خانواده‌های شهیدان، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تکریم شهدا و ایثارگران به‌عنوان رسالت، مأموریت اصلی و محوری بنیاد شهید است و ما باید قدردان شهدا به‌خصوص شهدای جنگ تحمیلی باشیم.
وی با بیان این مطلب که بی‌شک فلسفه وجودی و تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خدمت به خانواده شهدا است، افزود: گرامیداشت یاد و خاطره شهدا هشت سال دفاع مقدس باید در صدر برنامه‌ها قرار گیرد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بویراحمد اظهار کرد: مراسم بزرگداشت شهدای هشت سال دفاع مقدس در جهت فضیلت زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا در روز 22 اسفند در یاسوج مرکز استان برگزار می‌شود‌.
ذاکریان‌زاده اضافه کرد: انتظار داریم که همه مردم و مسئولان در این مراسم حضوری خوب داشته باشند تا بتوانیم دین خود را به شهدا ادا کرده باشیم.
وی ابراز کرد: در این روز باشکوه پیامک‌های مختلفی که حاوی فرازهایی از وصیت نامه شهدا است برای عموم مردم ارسال می‌شود تا شاهد حضور بیشتر مردم در این مراسم باشیم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بویراحمد  ادامه داد: رسانه‌ها باید این روز را به‌درستی بین مردم تبلیغ کنند تا آنان نیز خدمت کوچکی به فرهنگ شهید و شهادت داشته باشند.
در این مراسم هم‌چنین هوشنگ یاری‌پور، فرماندار شهرستان بویراحمد نیز گفت: همه دستگاه‌های شهرستانی جهت برگزاری این مراسم همکاری لازم را داشته باشند چراکه فضیلت زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست.
وی با بیان اینکه رسانه‌های مکتوب و مجازی نقش مهمی برای شناساندن فرهنگ شهادت دارند، اظهار کرد: هزینه برای برگزاری چنین مراسم‌هایی خدمت کوچکی به فرهنگ ایثار و شهادت است چراکه ما وظیفه داریم فرهنگ ایثار و شهادت را با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی در جامعه گسترش دهیم.

captcha