آیتالله عسگر دیرباز، منتخب مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی را بهعنوان امری که پشتوانه دینی دارد، مطرح کرده است.
وی افزود: از همین رو روحانیان و کارشناسان دینی باید سیاستهای کلی در تحقق اقتصاد مقاومتی را برای مردم تبیین کنند. تبیین دینی اقتصاد مقاومتی باید با تأسی از روایات دینی، آیات قرآن و سیره اولیاء، اهل بیت(ع) و بهویژه سیره نبی مکرم اسلام حضرت محمد(ص) انجام شود.
آیتالله دیرباز عنوان کرد: کارخانهداران و تولیدکنندگان اگر میخواهند در مسیر توسعه اقتصادی گام بردارند باید نسبت به ظرفیتهای اجرایی اقتصاد مقاومتی شناخت کافی داشته باشند و بدانند چه اقداماتی ضرورت دارد.
توجه به نقش زنان در تحقق اقتصاد مقاومتی
وی با اشاره به نقش مهم بانوان در تحقق حماسه اقتصادی افزود: باید برای زنان بهعنوان بخش عظیمی از جامعه که رکن اصلی را در مدیریت اقتصاد خانواده بر عهده دارند، برنامههای عملی ارائه کنیم تا بتوانند اقتصاد مقاومتی را بهصورت کاربردی در درون خانواده پیاده کنند.
منتخب مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان عنوان کرد: نباید از ظرفیتهای کلان مدیریت اقتصادی خانواده توسط زنان در تحقق اقتصاد مقاومتی غفلت کرد.
آیتالله دیرباز ادامه داد: اگر کارشناسان دینی و اقتصادی دست به دست هم ندهند و سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی را بهعنوان الگوهای رفتاری در نیاورند این سیاستها تنها در حد یک شعار باقی میمانند و به عرصه عمل نمیرسند. اگر بخواهیم اقتصاد مقاومتی در زندگی افراد اثربخش باشد و ثمره عملی پیدا کند باید الگوهای رفتاری متناسب ارائه دهیم.
منتخب مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان تأکید کرد: رکن مهم تحقق اقتصاد مقاومتی ورود همگام و هماهنگ دستگاهها و نهادهای دولتی و مردمی در این عرصه است و باید تلاش کنند تا نقش خود را در این مورد بهخوبی ایفا کنند.