کد خبر: 1385401
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۷
کریم‌زاده:

دانش‌آموز باید امروز تولیدکننده علم باشند

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به اینکه یکی از وجوهات مشترک آموزش و پرورش و حرفه پرستاری را مراقبت از افراد جهت بالنده‌ شدن آنان است، گفت: دانش‌آموز باید از خود علم تولید کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، سیف‌الله کریم‌زاده، مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی 19 اسفند در مراسم جشن ستارگان با اشاره به ایام تربیت اسلامی، درختکاری، پرستار و سالروز تأسیس بنیاد شهید، گفت: آموزش و پرورش وجه مشترکی با روز تربیت اسلامی، درختکاری و پرستار دارد.

وی تصریح کرد: منابع طبیعی با کاشت نهال و سپس مراقبت و آبیاری آن سعی در پرورش درختان سالم و تناور در نهالستان می‌کند، آموزش و پرورش نیز در بهارستان مدرسه برای رشد و بالندگی محصلان تلاش می‌کند تا میوه‌های آموزش و پرورش به بار بنشیند.

وی یکی از وجوهات مشترک آموزش و پرورش و حرفه پرستاری را مراقبت از افراد جهت بالنده‌ شدن آنان عنوان کرد و افزود: فردی که به پرستار مراجعه می‌کند به دلیل بیماری، دارای روحی شکننده و مزاجی کودکانه است به‌طوری که پرستار با محبت و مدارا به درمان او می‌پردازد؛ در فضای مدرسه نیز معلم با محبت و عطوفت دانش‌آموزان را پرورش می‌دهد.

وی به سالروز تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در اسفندماه اشاره و بیان کرد: شهدا را قلم‌ها می‌سازند؛ چراکه معلمانی چون شهید مطهری، چمران، رجایی و بهشتی دانش‌اموزانی را در مکتب آموزش و پرورش رشد دادند که در آسمان جاودانه شدند.

وی با تأکید بر اینکه می‌توان به دانش‌آموزان لقب ستاره داد، اظهار کرد: ستاره دارای صفاتی است که با دانش‌آموزان قابل تطبیق است.

وی عنوان کرد: ستاره از خود نوری ساطع می‌کند که سیاره‌های دیگر صاحب این نور نسیتند همچنانچه چاه باید از درون جوشش داشته باشد، دانش‌آموز باید از خود علم تولید کند.

وی دومین صفت ستارگان را زینت آسمان عنوان کرد و افزود: دانش‌آموزان باید زینت خانواده، اجتماع و کشور باشند همچنانکه شهدای هسته‌ای باعث آبروی این مرز و بوم و خار چشم دشمنان شدند.

وی به سومین صفت ستارگان که راهنما‌ بودن آن است اشاره و بیان کرد: هریک از ستاره‌های آموزش و پرورش باید مایه هدایت دیگران و به ویژه راه‌ گم‌کردگان باشند.

وی تنها راه موفقیت در مسیر تربیت را تمرکز بر هدف دانست و خاطرنشان کرد: باید با نهراسیدن از مشکلات مادی و معنوی و با عشق و علاقه به موفقیت‌های خود استمرار دهیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در پایان به همزمان‌شدن ایام فاطمیه و نوروز اشاره کرد و خواستار حرمت نگه‌داشتن این ایام و سرور‌های متعارف از دانش‌آموزان شد.

captcha