کد خبر: 1385520
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۶
هاشمی:

امروز فکر و خرد جمعی گمگشته آموزش و پرورش است

گروه اجتماعی: رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک اراک اظهار کرد: گم‌شده‌ آموزش و پرورش امروز فکر و خرد جمعی است که امید است خانواده‌های دانش‌آموزان به کمک این نهاد شتافته تا ایران اسلامی به اعتلای حقیقی دست یابد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، ابوالفضال هاشمی، رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک اراک، 19 اسفند در مراسم جشن ستارگان، اظهار کرد: خداوند در آیه 75 سوره واقعه می‌فرماید؛ «فَلَا أُقْسِمُ بِمَوَاقِعِ النُّجُومِ،نه [چنین است که مى‏پندارید] سوگند به جایگاه‏هاى [ویژه و فواصل معین] ستارگان» به ستارگان قسم‌خورده است.

وی با اشاره به اینکه در ناحیه یک، 60 هزار دانش‌آموز مشغول به تحصیل هستند، افزود:  بیش از 2 هزار کلاس درسی و 500 واحد آموزشی در ناحیه یک اراک وجود دارد که می‌طلبد ستاره‌های زیادی تحویل جامعه داده شود.

هاشمی با بیان اینکه در این ویژه‌برنامه از 100 ستاره برتر تجلیل خواهد شد، ابراز کرد: این ستارگان بزرگ‌ترین ثروت آموزش و پرورش هستند چراکه آنها با مدیریت زمان و استفاد از دانش این ثروت که همان علم‌اندوزی است را کسب کردند.

رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک، بیان کرد: قرن 21 به قرن دانایی‌محوری مشهور است که در این قرن هرکشوری داناتر باشد تواناتر است و توانایی تبدیل استعداد‌های بالقوه خود را بالفعل داشته‌باشند.

این مقام مسئول در ادامه قرن 21 را قرن انفجار اطلاعات نامید و افزود: در این عصر، هر 17 دقیقه یک علم جدید به مجموعه علوم اضافه می‌شود.

وی در ادامه اظهار کرد: گم‌شده‌ آموزش و پرورش امروز فکر و خردجمعی است که امید است خانواده‌های دانش‌آموزان به کمک این نهاد بشتابند تا ایران اسلامی به اعتلای حقیقی دست یابد.

رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک، شکستن دیوارهای تحریم را به مدد آموزش و پرورش و نخبگان میسر دانست و گفت: امروز نیازهای جونان متفاوت شده‌ و این استعدادهای وافر در فرزندان توجه ویژه نیاز دارد.

وی بیان کرد: آموزش و پرورش دو مأموریت اساسی و اولویت عمده دارد که یکی تربیت فرزندانی که متناسب با فرهنگ اسلامی ایرانی و سرباز امام زمان(ع) و متخلق به اخلاق اسلامی باشد.

هاشمی با اشاره به اینکه مدارس باید پایگاه‌های امام زمان(عج) باشد، افزود: برای دستیابی به روزی که یک دین و یک رهبر در زمین باشد باید تلاش کنیم و سرباز تربیت کنیم.

وی تصریح کرد: آموزش و پرورش باید در جهت افزایش اقتدار علمی ایران و رشد فناوری تلاش کند که این دومین اولویت این نهاد است.

هاشمی به بیان ویژگی‌های ممتاز ایران نسبت جهان پرداخت و یکی از این ویژگی‌ها را خرد جمعی عنوان کرد و افزود: منابع و ذخایر ایران گنجایش 500 میلیون جمعیت با رفاه کامل را دارد و چنانچه از این منابع استفاده لازم نشود باید در روز قیامت پاسخ‌گو باشیم.

وی یکی از نیازهای این حوزه را مدیرانی تربیت شده عنوان کرد و گفت: امید است این ستارگان هرکدام مدیرانی شایسته باشند.

وی نقش آموزش و پرورش را در تربیت این مدیران بی‌‌بدیل دانست و اظهارکرد: شهید مطهری پس از کسب کرسی اشتاد دانشگاه می‌گوید؛«چه خوب بود امر تربیت را از آموزش و پرورش شروع می‌کردم».

این مقام مسئول در پایان خواستار تعامل اولیا و مربیان جهت فعالیت‌های جمعی شد و به دانش‌آموزان اهمیت اقدامات تیمی را تأکید کرد و گفت: امید است ایران در سال 1404 در قله‌های اخلاقی، تربیتی و فناوری بایستد.

captcha