کد خبر: 1385690
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۸
حجت‌الله ایوبی:

اقتصاد مقاومتی از اولویت‌های اصلی سیاست‌های سینما در سال آینده است

گروه هنر: رئیس سازمان سینمایی گفت: در سال جدید باید از جشنواره‌زدگی پرهیز کنیم، در همین راستا اقتصاد مقاومتی را سرلوحه کارهایمان قرار خواهیم داد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، آیین آغازین اکران نوروزی سال جدید (93) برای نخستین بار با حضور مدیران و اهالی سینما شب گذشته 19 اسفندماه در سینما آزادی برگزار شد. در این مراسم حجت الله ایوبی در سخنانی اظهار کرد: در آستانه سال جدید هستیم و امیدواریم سال آینده روزهای پربار و آرامی برای سینماگران ایران باشد، خوشحالم که بزرگان سینما با آثار ارزشمند و با یک عمر تجربه اثرهایشان را به ایرانیان تقدیم کردند و مردم را برای دیدن این آثار ارزشمند دعوت می‌کنیم که سینمای ایران با دست پر به استقبال نوروز آمده است. در سینمای کشورمان برای اولین بار فروش شهرستان از تهران بیشتر شده است و یقین دارم که با کارهای بزرگ شاهد سالی پررونق برای سینمای ایران و امیدوارکننده برای خانواده‌های ایرانی خواهیم بود.

وی افزود: بیش از ده کشور نوروز را جشن می‌گیرند که یکی از آیین‌های نوروز همنشینی است و سینما می‌تواند خانواده‌ها را دور هم جمع کند؛ به همه توصیه می‌کنم پنج فیلم اکران نوروزی را ببینند و همین طور فیلم ارزشمند «چ» که متعلق به خاطرات کشور است و امیدوارم مردم به دیدن این اثر بروند. درضمن امیدوارم بتوانم به عنوان مهمان در خدمت شما سینماگران باشم بلکه شما میزبان هستید و امیدوارم بتوانم به اکسیژن سینمای ایران اضافه کنم که احساس آرامش کنید، ما در خیلی مسائل باید بازنگری کنیم چرا که سینما چند دهه را گذرانده است و جشنواره فیلم فجر که 32 سال از آن می‌گذرد باید مرور شود و به همین دلیل دبیر جشنواره سی‌وسوم را معرفی کردیم و قصد داریم تا بعد از نوروز شورای سیاست گذاری آن را هم اعلام کنیم.

تکمیل آیین نامه سینما در سال جدید

ایوبی ادامه داد: از کارگروه‌های مختلف که جلسات متعددی داشتند تشکر می‌کنم که نمونه‌اش را خواهیم دید و ما علاقه‌مند بودیم که شیوه‌های حمایتمان را پیش از آغاز سال آینده معرفی کنیم که امکان آن فراهم نشد. نکته دیگر این که، معتقدم که آیین نامه کامل نیست و باید کامل شود و بتوانیم فیلم‌های هنری که مخاطب خاص دارند را در سینماهای هنر و تجربه راه اندازی کنیم که چند سینما میزبان فیلم‌های هنری باشند که مخاطبان خاصی دارند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برای سال آینده باید اقتصاد مقاومتی را در نظر داشته باشیم و تبدیل به جشنواره زدگی نشویم و برخی جشنواره‌ها مثل کودک را یک سال در میان برگزار کنیم و حضور ما به عنوان دولت در جایی باشد که بخش خصوصی توان ندارد و باید به زیرساخت‌ها توجه داشته باشیم. باید به سمتی رویم که انتظارات معقول باشد و سینما باید در حد توان خودش بار را به دوش بکشد و به دوش هم خواهد کشید تا همه چیز به حالت طبیعی بازگردد و امید دارم این موج علاقه ادامه داشته باشد و آنچه که مشخص است تقریبا 180 سینما دیجیتال شده است و شاید همین مسئله که در شهرستان‌ها فیلم‌ها همزمان با تهران و با کیفیت اکران می‌شود دلیل استقبال خوب باشد و امیدوارم سالی خوب برای خانواده نجیب سینمای ایران باشد.

تماشاگر اصلی‌ترین بخش سینماست

پس از سخنان ایوبی ابوالحسن داودی کارگردان سینما، جواد نوروزبیگی، سید محمود رضوی، منصور لشگری‌ قوچانی و امیر سمواتی تهیه کننده روی صحنه حاضر شدند و اظهار امیدواری کردند که در سال جدید رونق به سینمای ایران بازگردد؛ در ادامه نیز پژمان لشکری‌پور مدیر تولید «چ» هم در سخنانی اظهار کرد: سینمای ایران هفته گذشته یک فراموشی داشت و آن هم سالگرد رسول ملاقلی‌پور بود که هفت سال پیش بدرقه‌اش کردیم و امیدوارم شادی‌هایمان مانع فراموشی کسانی که سهم مهمی در سینمای ایران داشتند، نشود و این مراسم را طلیعه‌ای می‌دانم که باعث توزیع موزون فیلم‌ها می‌تواند باشد، از مرتضی آوینی یاد می‌کنم که می‌گفت «تماشاگران جزیی از عوامل فیلم هستند» و از این رو باید همواره به تماشاگران و سینماداران توجه شود، امیدوارم در سال جدید حال ما بهتر باشد و منظره زیبای شلوغی جلوی سینما را شاهد باشیم.

میهمانان حاضر در جشنواره

ابراهیم حاتمی‌کیا، مریلا زارعی، محسن کیایی، مسعود ده‌نمکی، حسین محجوب، رضا عطاران، بهاره رهنما، سام قریبیان، هنگامه قاضیانی، لیلا زارع، مرتضی شایسته، میلاد کی مرام، پندار اکبری، رضا سعیدی پور، محمدرضا صابری، هادی منبتی و ... از جمله هنرمندان حاضر در این مراسم بودند.

captcha