به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، لادن حیدری، مدیر کل دفتر حقوقی و امور مالکیت معنوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: متأسفانه به دلیل نبود ساز و کار صحیح، منافع مادی و اقتصادی امور فکری در دست تکثیرکنندگان و تقلیدکنندگان قرار میگیرد و این امر باعث میشود صاحبان دانش و هنر از خلق آثار یا عرضه محصولات فکری خود امتناع ورزند.
وی ادامه داد: اگرچه در حال حاضر نیز آثار ادبی و هنری از قبیل کتاب، نمایشنامه، شعر، سرود، آثار سمعی بصری، موسیقی، نقاشی و ... مورد حمایت قانون قرار دارند، اما قوانین فعلی برای حمایت از آثار ادبی و هنری کافی نیست و نیاز به بازنگری دارند.
به گفته حیدری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی اصلی حق مؤلف کشور در راستای حمایت از پدیدآورندگان آثار ادبی و هنری و رعایت حقوق این افراد چهارمین همایش «حقوق مالکیت ادبی-هنری و حقوق مرتبط» را در روز ششم اردیبهشت سال آینده برگزار میکند.
دبیر همایش حقوق مالکیت ادبی - هنری هدف از برپایی این همایش را حمایت از حقوق پدیدآورندگان آثار و فراهم کردن زمینههای مطمئن برای ترغیب هنرمندان و صاحبان آثار هنری و ادبی برای خلق آثار بهتر و کاربردیتر دانست.
عضو کمیته سیاستگذاری و هماهنگی همایش «حقوق مالکیت ادبی- هنری و حقوق مرتبط» گفت: این همایش با رویکرد ویژه به نقش سازمانهای مدیریت جمعی با پنج کمیته «سیاستگذاری و هماهنگی»، «اجرایی»، «علمی»، «تبلیغات» و «تدارکات و پشتیبانی» فعالیتها و اهداف خود را به اجرا میگذارد.