کد خبر: 1386122
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۷
طی نشستی؛

ابعاد فرهنگی قطعنامه«جهان عاری از خشونت» بررسی شد

شعب خارجی: ابعاد فرهنگی قطعنامه «جهان عاری از خشونت» طی نشستی در سازمان فرهنگ وارتباطات اسلامی بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، این نشست دیروز،20 اسفند ماه، با حضورغلام‌علی خوشرو، معاون پیشین حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه، قهرمان سلیمانی، معاون پژوهشی و آموزشی وعلی محمد حلمی، رئیس مرکز گفت‌وگوی ادیان و تمدن‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.

در این نشست، خوشرو با خطرناک توصیف کردن گسترش خشونت در منطقه و جهان، تصویب قطعنامه«جهان عاری از خشونت و مبارزه با افراط گرایی» را گامی مثبت در جهت تغییر نگاه‌های افراطی دیگر کشورها نسبت به جمهوری اسلامی ایران دانست.

وی اظهار کرد: فاصله بین واقعیت جمهوری اسلامی ایران و تصویری که جهان از آن ارائه می‌دهد،  زیاد است و باید با راهبردهای صحیح؛ گام بزرگی در جهت تغییر این نگاه‌ها برداریم و تبلیغات جهانی را علیه کشورمان کاهش دهیم.

وی با بیان اینکه جهت گیری اصلی خشونت بین‌المللی در جهان ضدیت با تشیع و ایران است، گفت: 80 درصد خشونت‌های سازمان‌دهی شده در همسایگی کشورمان و در کشورهای افغانستان ، پاکستان و سوریه انجام می‌شود و سلفی‌های تکفیری هدفشان را شیعیان قرار داده‌اند که به دلایل واهی و ضد انسانی روزی صدها شیعه را می‌کشند و متاسفانه حضور این متعصبان روز به روز بیشتر می‌شود؛ بنابراین، دنیا از اینکه ما به عنوان یک کشور شیعه پرچم‌دار ضد خشونت هستیم، ناراضی و عصبانی است.

معاون پیشین حقوقی و بین‌‌المللی وزارت امور خارجه تأکید کرد: انتخابات ایران با شعار اعتدال و تعامل سازنده در جهان و با تکیه بر حقوق شهروندی در گام اول سبب رویکرد تازه در گفتمان و مشارکت مردم شده و در گام بعدی، زمینه را برای تعاملات بین‌المللی با جهان براساس احترام متقابل و همچنین برابری حاکمیت کشورها فراهم آورده است.

captcha